Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ - ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η.ΜΟΣΙΑΛΟ: «ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ» ΛΕΕΙ Ο Γ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - ΈΡΧΕΤΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ ΕΝΤΟΣ ΝΔ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ο Κ.Μητσοτάκης αποφάσισε να μετατρέψει τη ΝΔ... σε Ποτάμι

Βουλευτές και υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα χθες στο Μαξίμου«Ή θα φύγει ο Η.Μόσιαλος, ή τα ποσοστά της ΝΔ θα πέσουν ακόμα περισσότερο». 

Και τελικά η κυβέρνηση αποφάσισε, καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, έστησε «ασπίδα» μπροστά στον καθηγητή που έκανε μια βλάσφημη ανάρτηση, η οποία προκάλεσε την αντίδραση των περισσοτέρων ψηφοφόρων της ΝΔ. 



https://www.youtube.com/watch?v=c2sgFZstXG4&t=6s

«Ο Η.Μόσιαλος εξέφρασε προσωπική άποψη στο πλαίσιο του ιδιωτικού του βίου, η ελευθερία του βίου είναι απολύτως κατοχυρωμένη ακόμα και όταν ο λόγος αυτός είναι άκομψος για πολύ κόσμο, ή και προσβλητικός για τα πιστεύω του. Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση δεν σχολιάζει απόψεις», είπε ξεκάθαρα ο Γ.Οικονόμου. 

Κάτι που σημαίνει επί της ουσίας ότι η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για στήριξη του Ηλία Μόσιαλου παραμένει, παρά το πολιτικό κόστος που θα έχει η Νέα Δημοκρατία. 

Να θυμίσουμε ότι ο ανεξάρτητος -πλέον- βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με αφορμή την ανάρτηση του Η.Μόσιαλο και την «αφωνία» του Μαξίμου είχε γράψει τα εξής: 

«Χλεύσασε την Παναγία παραμονή Χριστουγέννων με μια ρατσιστική ανάρτηση που προσβάλλει όσους αποστολή του είναι να πείσει, αλλά η κυβέρνηση τον κρατά στη θέση του εκπροσώπου της χώρας σε διεθνείς οργανισμούς υγείας. Μη διαμαρτύρεστε, νεοδημοκράτες συνάδελφοι. Αυτή είναι πια η ΝΔ».

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι θα υπάρξουν αναταράξεις και εντός του κόμματος, καθώς αρκετοί βουλευτές που ανήκουν στην λαϊκή δεξιά έχουν ψηφοφόρους που πιστεύουν στο δόγμα «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια» και βλέπουν πλέον την ΝΔ του Κ.Μητσοτάκη να αδιαφορεί πλήρως γι' αυτά. 

 

www.pronews.gr/


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply