Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ - ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ» ΣΧΟΛΙΟ*
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης ξεπλένει τους ναζί ξεχνώντας την ιστορική καταδικαστική απόφαση της 7ης Οκτωβρίου 2020

Αίσθηση και πολλά ερωτήματα προκαλεί η κίνηση της Ελληνικής Αστυνομίας να χαρακτηρίσει την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής «πολιτικό κόμμα», ξεχνώντας την ιστορική καταδικαστική απόφαση της 7ης Οκτωβρίου 2020.

 


Συγκεκριμένα, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης απαγόρευσε τη βραδινή συγκέντρωση μίσους των ναζί. Ωστόσο, στην απόφαση που θυροκολλήθηκε στην είσοδο του κτιρίου που φιλοξενεί τα γραφεία της εγκληματικής οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη γίνεται λόγος για «πολιτικό κόμμα». Η απόφαση από τη διεύθυνση αστυνομίας Θεσσαλονίκης αναφέρει: «Απαγόρευση δημόσιας υπαίθριας εκδήλωσης της 08/10/2021 έμπροσθεν των γραφείων του πολιτικού κόμματος με την επωνυμία “Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή”».


Υπενθυμίζεται ότι οι ναζί διοργανώνουν φασιστική φιέστα για τον ένα χρόνο από την καταδικαστική απόφαση με την οποία το δικαστήριο τη χαρακτήριζε εγκληματική οργάνωση. Σύμφωνα με το χρυσαυγίτικο κάλεσμα στην εκδήλωση θα συμμετέχουν «το Μέτωπο Νεολαίας, η Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων, εκπρόσωποι Εθνικιστικών παρατάξεων τοπικής αυτοδιοίκησης και των πυρήνων της Βορείου Ελλάδος».

Η απόφαση της ΕΛΑΣ που ξεπλένει τους ναζί έρχεται στον απόηχο των πρόσφατων φασιστικών επιθέσεων στα ΕΠΑΛ της Σταυρούπολη και του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη καθώς επίσης και στο Νέο Ηράκλειο, στην Αθήνα.

 

www.avgi.gr/

ΣΧΟΛΙΟ: Εδώ χαρακτηρίζει κόμμα το ΚΚΕ και ενώ όλοι μιλάνε ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ δεν γίνεται τίποτε, τώρα θα νοιαστούν γιά την Χ.Α.;

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply