Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


«Πλήρωσε» τα λάθη του ο Αλέξανδρος

 

Αδίκησε τον εαυτό της η ομάδα Νέων του Αλέξανδρου Κιλκίς την Κυριακή στην Μεγάλη Στέρνα γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από τον Στερναϊκό, για την δεύτερη αγωνιστική του Ανατολικού Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας.

Ο Αλέξανδρος προηγήθηκε πολύ νωρίς, στο 7' όταν ο Φίλιππος Παυλίδης έβγαλε τη σέντρα και αμυντικός των γηπεδούχων έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 22' ο Στερναϊκός έκλεψε την μπάλα στο κέντρο και με γρήγορη κάθετη πάσα έφτασε στην ισοφάριση.

Οι παίκτες του Μιχάλη Αναστασιάδη δεν το έβαλαν κάτω και στο 30' ο Σιδηρόπουλος έβγαλε κάθετη πάσα στον Χριστοφορίδη, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα.

Από μία νέα απροσεξία σε στατική φάση η Μεγάλη Στέρνα έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα στο 33'. Ο Γκαμπριντασβίλι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε δύο καλές στιγμές να χριστεί σκόρερ, όμως δεν τα κατάφερε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μεγάλη Στέρνα είχε ένα δοκάρι, με τον Γρηγοράκη να έχει μεγάλη ευκαιρία στο 65' να σκοράρει. Η Μεγάλη Στέρνα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα τελευταία λεπτά και έφτασε στη νίκη στο 83' με άμεση εκτέλεση κόρνερ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Κόνιαρης, Τσουτσουλίγκας, Δεσποινίδης, Στανημερόπουλος, Α. Παυλίδης, Χριστοφορίδης, Φ. Παυλίδης (59' Νικολαΐδης), Σπασόπουλος (83' Ιμιρτζίδης), Σιδηρόπουλος (83' Αναστασούδης), Γκιόκα, Γκαμπριντασβίλι (46' Γρηγοράκης).






About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply