Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » Η ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΜΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΙΚΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Ο νεοεκλογής Πρόεδρος ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς 


Αλλοίμονο λοιπόν στην Νέα Δημοκρατία από το μίσος κατά των Νεοδημοκρατών που ξεκίνησε από την επόμενη ημέρα των εκλογών, από τον πρώην και νυν προεδρεύοντα ΜΗΝΑ ελέω Γ. Γεωργαντά και λοιπών παρατρεχάμενων!

Άρχισε τον διχαστικό λόγο του, ξεκονόντας με αυτοέλεγχο και απολογούμενος πως στο εξής θα επιλέγει το δρόμο της συνεργασίας, της καθαρότητας.  Δηλαδή βεβαιώνει ο ίδιος πως στην προηγούμενηφ θητεία του ήταν αντίθετος και πολέμιος στις συνεργασίες, αφού δεν είχε καμία σχέση με τις δύο ΔΗΜΤΟ, της καθαρότητας διότι όπως όλοι γνωρίζουμε πως όλα γινόντουσαν εν κρυπτώ.

Εξύβρισε τον ανταγωνιστή του για την θέση του Προεδρου της ΔΗΜΤΟ, του με φράσεις που πρέπει να παρέμβει η δικαιοσύνη και το πειθαρχικό συμβούλιο (εάν υπάρχει) της Ν.Δ. αφού μιλά για τον κ. Θεόφιλο Τιρεκίδη ο οποίος ΑΎΞΗΣΕ  τα μέλη της Ν.Δ. και τα έφερε πιο κοντά στην Νέα Δημοκρατία που σε αυτές τις εκλογές υπήρχαν 12πλάσιος αριθμός μελών που ψήφισαν, που δεν υπήρχαν τα τελευταία χρόνια, λόγω της τακτικής  του Υφυπουργού της Ηλεκτρονικής Διχόνοιας.

Τον κατηγορεί για δολοπλόκο, για αντιστρατευθέντα στις επιλογές της ΝΔ, για διασπαστή της Ν.Δ, για χλωμό (πολιτικό) φάντασμα, για συμπλεγματικό, για μίσος και φθόνο και απαξία!

Ναι ο Μηνάς που ξέρατε δεν θα είναι ο ίδιος, κατά δήλωσή του βάσει των ανεύθυνων και καθ’ όλα αντιδεολογικό κατηγορητήριο ωκατά του Θ. Τιρεκίδη και όλων των υποστηρικτών της αλλαγής για την Νέα Αρχή που ήθελε ο Πρόεδρος της Ν.Δ. και όχι υπέρ της αναπαλαίωσης και ξεθάψιμο  σκελετών του παρελθόντος,  επιλογές, που σε πολύ μικρότερης εμβέλειας χαρακτηρισμό (λαμόγιο) εξανάγκασε η Ν.Δ. σε παραίτηση τον κ. Δημήτρη Σκαντζούρη,  και όλα αυτά υπό τις ευλογίες του αρχιτέκτονα του μίσους και τις διχόνοιας, Γ, ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, αφού ο ένας καλύπτει τον άλλον στις επιθέσεις μίσους και διχόνοιας των Νεοδημοκρατών.

Τι θα κάνετε τώρα κ. Κονταδάκη; Θα τον διαγράψετε τον Μηνά ή θα διαγράψετε όλους τους Νεοδημοκράτες που ψήφισαν τον κ. Θεόφιλο Τιρεκίδη;

Τι θα κάνετε κ. Γ. Γεωργαντά θα κρατήσετε στην Νέα Δημοκρατία έναν άνθρωπο που πριν καλά καλά αναλάβει την Προεδρία καταφέρετε εναντίον του 42,55% των μελών που δεν ψήφισαν τον Μηνά;

Ντρέπομαι για την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του Μηνά, που όπως όλοι γνωρίζετε πως χωρίς την στήριξη των Γ. Γεωργαντά, του Δημάρχου Κιλκίς, των επτά Αντιδημάρχων, του κομματικού μηχανισμού και λοιπών παρατρεχάμενων δεν θα έπαιρνε παραπάνω από 15 ψήφους!

Κύριοι θα είστε και εσείς υπέρ της διχόνοιας και του μίσους κατά της Ν.Δ. ή θα τον στείλετε να κάνει παρέα με τους ομοίους του;

Η συνέχεια του κατάπτυστου υβριστικού και διχαστικού «χαιρετισμού» του Μηνά μετά την εκλογή του από την κομπανία Γ. Γεωργαντά και Σία.

 



https://www.youtube.com/watch?v=UYMDblejcZk



Το δίδυμο που με τις άοκνες ενέργειές τους εξέλεξαν τον Μηνά γιά πρόεδρο ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς!


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

………………με σεβασμό στους διακριτούς μας ρόλους, επιλέγοντας όπως πάντοτε, το δρόμο της συνεργασίας, της καθαρότητας, της πολιτικής συνεννόησης. F1

Ευχαριστώ έναν προς έναν κάθε Νεοδημοκράτη, κάθε Νεοδημοκράτισσα για την στήριξή του στο πρόσωπό μου, περιφρονώντας τους δολοπλόκους και τους αντιστρατευθέντες τις επιλογές της ΝΔ,  στρέφοντας την πλάτη στους διασπαστές της, που περιφερόμενοι σαν χλωμά φαντάσματα, επιδεικνύουν με τη βαθιά συμπλεγματική τους συμπεριφορά, καθαρό μίσος για τους δημοκρατικούς εκφραστές της τοπικής πολιτικής μας ζωής, φθόνο και απαξία για κάθε καλή και επαινετή πράξη. Οι άνεμοι και τα κύματα όμως είναι πάντα στο πλευρό των πιο άξιων καπετάνιων… 

Ευχαριστώ τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες για την αγάπη και την εκτίμησή τους, με τη διαβεβαίωση ότι θα στέκομαι πάντα αντάξιος της εμπιστοσύνης του.     

Με νέο ορόσημο το 14ο Συνέδριο της ΝΔ μέσα στο Δεκέμβριο του 2021 θα αναδείξουμε και θα προωθήσουμε τις θέσεις μας για την Ελλάδα της Ανάπτυξης και της Προόδου.

Το Γαλάζιο Φως ρίχνει και πάλι την λάμψη του στην πολιτική!

Μηνάς Παπαδόπουλος

Πρόεδρος ΔΕΕΠ Κιλκίς      






About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply