Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΨΕΥΔΕΤΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Ο Μηνάς Παπαδόπουλος λυπημένος 


Κύριε Μηνά Παπαδόπουλε σίγουρα γυρίζοντας μέσα στο Κιλκίς και στην Παιονία, άκουσε ουκ ολίγα σχόλια για την αφεντιά σου για το Δημοσίευμα που έκανες περί στήριξης 13 από τα 14 υποψήφια μέλη της ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς!

Επειδή τα σχόλια που ακούστηκαν είναι υποτιμητικά για το πρόσωπό σου, είναι αντιθεσμικά, διότι είναι σαν να προκαλείς  τους δέκα τρεις ότι εάν εκλεγούν να παραιτηθούν, μια και εσύ βλέπεις παραταξιακά τις εκλογές, ενώ γράφεις πως είναι γιορτή.

Τι είδους γιορτή θα γίνει βάζοντας απέναντι στον αυριανό Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς κ. Θεόφιλο Τιρεκίδη όσους από τους 13 εκλογούν;

Και για να σε βάλουν στην θέση σου οι περισσότεροι  από τους υποψηφίους σε αδειάζουν, δημοσιεύοντας κείμενα που σε βάζουν στην θέση σου ή υπογράφοντας κείμενα που λένε πως «μέχρι την ώρα που μου το λέτε δεν έχω ιδέα και δεν έχω δει ακόμη κανένα δημοσίευμα»

Θέλετε να σας πω και για άλλους, που χάρη της ενότητας του κόμματος και επειδή μέχρι και την τελευταία στιγμή ψεύδεσαι, πως 13 από τους 14 σε στηρίζουν,  υπάρχουν και πολλοί άλλοι που πλέον δεν θέλουν ούτε το όνομά σου να ακούσουν και φυσικά εάν ήταν και κάποιοι που χάριν φιλίας ή κάποιας συνεργασίας θα σου δίναν την ψήφο τους, τώρα τους απογοήτευσες και δεν θα πάρεις ούτε την ψήφο τους!

Τέλος επειδή έχω στα χέρια μου επιστολή με υπογραφές  υποψηφίων μελών, μη συνεχίζεις καν τον αγώνα αφού ξέρεις με ψέματα, με διχαστικές ενέργειες που ξέρεις πολύ καλά να τις κάνεις,  με προβοκάτσιες και διασπείροντας συκοφαντίες για το άτομό μου, περί του ότι είπα πως κάποιος αγοράστηκε, που με αυτόν τον τρόπο τον ξευτέλισες και τώρα απαιτεί συγγνώμη από εσένα!  Ίσως να σου αρέσουν οι αίθουσες των δικαστηρίων, αλλά εγώ δεν θα σου κάνω την χάρη! Την τιμωρία θα την αποφασίσουν τα μέλη του κόμματος στις 24 Οκτωβρίου 21 που θα είναι μία πραγματική γιορτή της Νέας Δημοκρατίας και όχι παραταξιακή όπως θέλεις να την μετατρέψεις.

Να ξέρεις, οι υποψήφιοι είναι εθελοντές για να προσφέρουν στο κόμμα και όχι όπως εσύ που ήθελες το κόμμα να προσφέρει σε εσένα!

 

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ


https://www.youtube.com/watch?v=d6k7QCA-ZNE





About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply