Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΗ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια πρώτων βοηθειών του Εθνικού Κέντρου ‘Αμεσης Βοήθειας στη Γουμένισσα καθώς το ενδιαφέρον ήταν έντονο και καλύφθηκαν όλες οι διαθέσιμες θέσεις. 

Ειδικότερα πρόκειται να υλοποιηθούν 2 διήμερα σεμιναρία στις 13-14 καια 16-17 Οκτώβρη στο Γυμνάσιο Γουμένισσας με τα οποία 40 πολίτες του Δήμου Παιονίας θα εκπαιδευτούν δωρεάν στην παροχή πρώτων βοηθειών σε παιδιά και στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση. Στο τέλος των  σεμιναρίων θα δοθεί για τους επιτυχόντες διεθνής πιστοποίηση BLS από τον ΕRC.

Τα σεμινάρια υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «IpA Shield II: Joint actions for the protection and improvement of public health in the Cross Border Area».

Λίγα λόγια για το έργο

Το έργο IpA Shield II, εγκρίθηκε και υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA «Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014-2020» από τo Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, το Γενικό Νοσοκομείο Γευγελής και το Κέντρο Υγείας του Βαλάντοβο. Το έργο αποσκοπεί στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των πρωτοβάθμιων και προληπτικών υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης στη διασυνοριακή περιοχή μέσω της αναβάθμισης των υφιστάμενων ιατρικών υπηρεσιών και εξοπλισμού και τη δημιουργία νέων, με έμφαση στην πρόληψη του διαβήτη.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ kilkiswebtv: Όπου «Βόρεια Μακεδονία» εννοεί το κράτος των Σκοπίων το οποίο θα ονομάζεται Βόρεια Μακεδονία όταν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της που υπεγράφησαν στην συμφωνία των Πρεσπών.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply