Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » Η «ΠΥΡΟΒΟΛΑΡΧΙΑ» ΤΗΣ KILKISWEBTV ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 



ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ FACEBOOK ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 21

 

Κυρίες κύριοι αγαπητοί φίλοι της kilkiswebtv και της kilkiswebnews.com

Πέρασαν δέκα μήνες σχεδόν που δηλώσαμε ότι δεν θα συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις όπου θα παρευρίσκονται περισσότερα από τρία άτομα, εντός κλειστού χώρου και φυσικά σε εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους όπου συμμετέχουν όχι απλά πολλοί πολίτες αλλά και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τίποτε για την υγεία τους, τον τελευταίο καιρό λόγω κορωνοϊού.

Σήμερα μετά από πολλές πιέσεις και παραινέσεις φίλων, γνωστών αλλά και αγνώστων προσωπικά, θα συνεχίσουμε όπως και πριν από τον Απρίλιο του 21, όταν πολιτικάντης , ελεεινού χαρακτήρα, πίστεψε πως μπορεί να μας κλείσει το στόμα, κλείνοντας το facebook! Όντως προς στιγμή ήθελα να σταματήσω, αλλά επειδή αυτός ο πολιτικάντης τους θεωρεί όλους «γατάκια» μηδενός εξαιρουμένου, αφού σε ανύποπτο χρόνο είπε σε εμένα προσωπικά: «όποιος με κουνηθεί, με ένα τηλεφώνημα θα τον σβήσω!»  έλα όμως που στην πορεία φάνηκε να είναι ο ίδιος γατάκι μπροστά στην αλήθεια! Φάνηκε σαν ένα αδύναμο γατάκι που νιαουρίζει, ζητώντας βοήθεια από τα πρόβατα που τον περικυκλώνουν!

Κυρίες και κύριοι και να ήθελα να σταματήσω δεν θα μπορούσα, βλέποντας την κατρακύλα όχι μόνον του εν λόγω πολιτικάντη αλλά και άλλων πολιτικάντηδων άλλων κομμάτων! Ναι όπως το ακούσατε!  Όταν συμπλέεις με κουταβάκια και γατάκια τότε είσαι και εσύ το ίδιο! Όταν σαν πολιτικός παίρνεις εντολές από τον πολιτικάντη, είσαι και εσύ το ίδιο και δεν διαφέρεις σε τίποτε.

Θα μιλάω και θα λέω την γνώμη μου επί παντός επιστητού. Αυτό δεν σημαίνει ότι απαιτώ και να ασπάζεστε την γνώμη μου. Όμως απαιτώ να ψάχνετε για την αλήθεια των όσων θα λέω.

Εις το εξής θα με ακούτε συχνά με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, σχόλια, έρευνες, οικονομικά κ.λ.π.

Όχι δεν κάνουμε νέα αρχή! Βλέποντας την γενικότερη κατάσταση θα είμαστε έτοιμοι με όλη την «ΠΥΡΟΒΟΛΑΡΧΙΑ» να αντιμετωπίσουμε τα πάντα με κάθε θυσία.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΑΠΟ τον Οκτώβριο του 1973)

ΕΚ ΜΕΣΟΥΔΙΑΣ ΠΟΝΤΟΥ

 

 


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply