Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΤΟ ΠΑΪΚΟ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΔΥΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Το διοικητικό συμβούλιο και η ακαδημία του Παϊκου Γουμένισσας συγχαίρει τους δύο συμπατριώτες για τη συνέχιση της ποδοσφαιρικής τους καριέρας στις εθνικές κατηγορίες.

Ο λόγος γίνεται για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Σάββα Σαμαρά, που μετά το περσινό του πετυχημένο πέρασμα στη Γ’ Εθνική, με τη φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών, μεταγράφηκε φέτος στον Αλμωπό Αριδαίας και θα αγωνιστεί στη super league 2 , αλλά και για τον 19χρονο επιθετικό Κοσμά Σαμαρά που πλέον, συνεργάζεται με τον μοναδικό εκπρόσωπο του νομού Κιλκίς, στα εθνικά πρωταθλήματα, Αναγέννηση Πλαγιάς.

Πολυάριθμοι είναι οι ποδοσφαιριστές του Παϊκου Γουμένισσας που θήτευσαν στις εθνικές κατηγορίες, φορώντας τη πράσινη φανέλα, στις 6 ετήσιες παρουσίες της ιστορικής ομάδας. Αρχικά στη Γ’ Εθνική της περιόδου 1978-1979 και μετέπειτα στη Δ’ Εθνική, στις σεζόν, 1987-1988, 1989-1990, 1990-1991, 1993-1994, 2008-2009.

Στα 71 χρόνια της ζωής του, το Παϊκο Γουμένισσας μετατράπηκε σε ένα ποδοσφαιρικό εργαστήρι παραγωγής και ανάδειξης χαρισματικών και ταλαντούχων παικτών. Είκοσι έξι (26) από αυτούς μεταγράφηκαν σε σωματεία εθνικών κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τους παρουσιάζουμε με τη χρονική σειρά που αγωνίστηκαν σε αυτές τις κατηγορίες:

6 ποδοσφαιριστές στην Α’ Εθνική :Πέτρος Καρατζιάς (πεπές), Λάζαρος Τζέκος, Γιάννης Στόιος, Νίκος Κυζερίδης, Γιάννης Βιτεβής, Νίκος Τσιαβδάρης.

8 ποδοσφαιριστές στη Β’ Εθνική: Γιάννης Χατζημλάδης, Λάζαρος Μερτσιμεκίδης, Γιώργος Στόιος, Γιώργος Τραϊανος, Κλέανδρος Τσιαβδάρης, Δημήτρης Τίκας, Γιάννης Δαλιανόπουλος, Σάββας Σαμαράς.

9 ποδοσφαιριστές στη Γ’ Εθνική: Κυριάκος Μητρετόδης, Γιάννης Σανίδας, Σάκης Τζεβελέκης, Χρήστος Τουλούπης, Αιμίλιος Ζώρας, Αντώνης Καρατζιάς, Γιώργος Μυλωνάς, Κώστας Δουλκερίδης, Κοσμάς Σαμαράς.

3 ποδοσφαιριστές στη Δ’ Εθνική: Γιάννης Παπαλάμπρου, Σάκης Ράγγος, Δημήτρης Αρδάλης.

Αποτελεί μέγιστη τιμή για το Παϊκο Γουμένισσας να είναι πίσω από τον Κιλκισιακό η 2η σημαντικότερη ομάδα του νομού Κιλκίς σε ανάδειξη και προώθηση ποδοσφαιριστών. Τα θερμά μας

συγχαρητήρια

και οι ειλικρινείς μας ευχές στους δύο Γουμενισσιώτες που όπως τόσοι και τόσοι ξεκίνησαν σε παιδική ηλικία από τα τμήματα υποδομής του Παϊκου. Ευχόμαστε στον Σάββα Σαμαρά και στον Κοσμά Σαμαρά να έχουν υγεία και αθλητικές επιτυχίες.



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply