Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΚΟΙΝΟΤΟΠΙΑ ΤΗΣ ΟΥΤΟΠΙΑΣ (ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΑΡ. ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Είναι πρόδηλο ότι ο προβάλλων διαφορετική εκ της καθεστηκυίας τάξεως εμπεριστατωμένη άποψη συνθλίβεται από τις ερπύστριες του ολοκληρωτισμού της Νέας Τάξης πραγμάτων, όπου αποδεκατίζεται πολιτικά, διά του στίγματος του περιθωριακού, του ακροδεξιού, ήτοι και εν γένει του αφηγήματος της πολιτικής ορθότητας. Η δημιουργία μίας εκ του τη όντος πραγματικότητας κατισχύει διαμέσου των διαύλων εξουσίας, ήτοι των εξωνημένων ΜΜΕ, με αποτέλεσμα να υφίστανται, εν ταυτώ, δύο παράλληλοι κόσμοι.

·        Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

Ο εικονικός κόσμος των αργυρώνητων δημοσιογράφων και ο κανονικός κόσμος των πολιτών, ως εκ τούτου λοιπόν διά του πλασματικού κόσμου των τηλεοπτικών διαύλων επιχειρούν να παραπληροφορήσουν, οι αδιόρατοι παρασκηνιακοί ιθύνοντες, προσηκόντως τις μάζες, ούτως ώστε να σκέπτονται αγεληδόν και βοσκηματωδώς, με απώτερο σκοπό να τους χειραγωγούν απρόσκοπτα και αβασάνιστα προς την κατάφαση των ιδικών τους άνωθεν προερχομένων εντολών. Η τέχνη της προπαγάνδας διαθλάται και διοχετεύεται διά των ως άνω διαύλων, καθότι αποβλέπει εις το θυμικό του μη σκεπτόμενου κόσμου. Εν όψει αυτού του αδιόρατου κινδύνου προκειμένου να υπερκεράσεις τη σισύφεια αυτή ειρκτή, οφείλεις να συμμορφωθείς άνευ ετέρου τινός προς την επιταγής της κρατικής εξουσίας, η οποία υπεισέρχεται πατερναλιστικά για να σου υποδείξει τη λύση υπό το πρόσχημα ότι ενδιαφέρεται αυτοκλήτως και στέργει ευλαβικά διά την κατάσταση της υγείας σου.

Το μείζον ζήτημα είναι ότι εις την πατρίδα μας η θεσμική ελίτ, η οποία συνιστά τα έμμισθα φερέφωνα των κοσμο-εξουσιαστών, συνιστά εν τοις πράγμασι εύλαλες μαριονέτες, οι οποίες πιστά, ευλαβικά και υποτελώς εξυπηρετούν αλλότρια ανθελληνικά συμφέροντα, εξ αυτού του λόγου τις περισσότερες φορές προσκρούουν στις επιταγές του λαού αλλά και του έθνους.

ADVERTISING

Ιδίως εν Ελλάδι υφίσταται σαφής οριοθέτηση μεταξύ του δοτού κράτους με το Έθνος, καθότι το πρώτο κηδεμονευόμενο από ελληνόφωνους,πολεμάει λυσσωδώς το έθνος, την Ιστορία, τον πολιτισμό, τη γλώσσα, τις παραδόσεις και μάχεται διά των τελούντων εν διατεταγμένη υπηρεσία, ήτοι των στελεχών της θεσμικής ελίτ, προς όλες τις βαθμίδες της κρατικής και παρακρατικής εξουσίας, προς την καθολική εξάλειψη του Ελληνισμού. Η ρατσιστική μεταχείριση των αλλοδαπών εις βάρος των Ελλήνων, η εμπαθή τιμωρία των Ελλήνων, επειδή δεν εμβολιάστηκαν, αποτελούν, μεταξύ άλλων, απτές αποδείξεις διά τα μελλούμενα και διά τη δρομολόγηση των εξελίξεων.

Άραγε η εθνική κυριαρχία έχει καταληφθεί, η νόθευση των εθνών συνιστά γεγονός και ο ελληνικός λαός, αποχαυνωμένος από την κοινωνική ουτοπία επαναφοράς εις την κανονικότητα του απολεσθέντος καταναλωτικού ευδαιμονισμού, καθεύδει τον νήδυμο ύπνο διά τα μελλούμενα. Συνελόντι ειπείν, ευρισκόμεθα εις την αρχή μίας δυστοπικής πραγματικότητας, έχουμε περιέλθει εις μια αθέατη διαρκής ειρκτή περιστολή των δικαιωμάτων και των ελευθεριών μας, πλήρως εξαρτημένοι από τον ολοκληρωτικό κρατισμό, απλώς προσδοκούμε κοινότοπα προς μία ουτοπία ευημερίας.

*Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω









www.newsbreak.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply