Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Η ΔΑΝΙΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ CORONA
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Το κοινοβούλιο της Δανίας αποφάσισε πρόσφατα στην Κοπεγχάγη ότι όλα τα μέτρα Corona πρέπει να τερματιστούν από την 1η Οκτωβρίου. Συνεπώς, δεν θα υπάρχει πλέον απαίτηση μάσκας και το καθεστώς δοκιμών θα καταργηθεί. Στη συνέχεια, οι Δανοί δεν θα πρέπει πλέον να παρέχουν στοιχεία για το αν είναι εμβολιασμένα ή μη εμβολιασμένα ή εάν έχουν βρεθεί θετικά ή αρνητικά.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Όλα τα μέτρα για τον κορονοϊό αίρονται ενόψει των αυξανόμενων αριθμών επίπτωσης στη Δανία, ανέφερε το RT Deutsch . Από τις αρχές Ιουλίου η τιμή αυτή αυξήθηκε από 31 σε 107,2 (από τις 8 Αυγούστου). Ταυτόχρονα, τα ανώτερα όρια αυτού του δείκτη Corona αυξήθηκαν σημαντικά.

Ταυτόχρονα, τα όρια εμφάνισης αυξάνονται σημαντικά: Σε κοινότητες από 300 σε 500 μολυσμένα άτομα εντός επτά ημερών, στις περιοχές από 500 σε 1000. Ωστόσο, η προϋπόθεση είναι ότι ένας αυξανόμενος αριθμός ασθενών με Covid-19 δεν υπερφορτώνει σύστημα υγείας.

Ο οργανισμός μολυσματικών ασθενειών SSI της Δανίας δήλωσε ότι δεν βασίζεται πλέον στον εμβολιασμό για την επίτευξη ασυλίας αγέλης στη χώρα. Η Tyra Grove Krause, εν ενεργεία ακαδημαϊκή διευθύντρια του SSI, δήλωσε ότι αναμένεται ένα νέο κύμα μολύνσεων μετά την επιστροφή των ανθρώπων στην εργασία και το σχολείο στο τέλος αυτού του καλοκαιριού, αλλά δεν πρέπει να προκαλεί ανησυχία. "Θα θυμίζει περισσότερο τη γρίπη", είπε ο Krause.

Συνολικά, το τρέχον ποσοστό εμβολιασμού είναι μόλις κάτω από το 58,4 τοις εκατό των πλήρως εμβολιασμένων στη Δανία. Στη Γερμανία, αυτή η τιμή είναι ελαφρώς χαμηλότερη στο 54,5 τοις εκατό (από τις 8 Αυγούστου), αλλά οι υποστηρικτές του εμβολίου ήταν επίμονοι στην εκδήλωση φόβου και πίεσης στους μη εμβολιασμένους.

Η τυρολέζικη δικηγόρος Δρ Renate Holzeisen, εν τω μεταξύ , συνέστησε σθεναρά σε όλους τους εργοδότες να απέχουν από την πίεση του εμβολιασμού ή τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, επειδή οι περισσότεροι από αυτούς «προφανώς δεν είχαν καν επίγνωση των εκτεταμένων νομικών συνεπειών που σχετίζονται με αυτό».

Το γεγονός ότι τα λεγόμενα εμβόλια Covid-19, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα έγκρισης του EMA και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δεν αναπτύχθηκαν και δεν εγκρίθηκαν για την πρόληψη της μόλυνσης από τον ιό SARS-COV-2, αλλά αποκλειστικά για την πρόληψη περισσότερων σοβαρή πορεία της νόσου, εγκρίθηκαν υπό όρους μόνο για αυτόν τον λόγο, υπογράμμισε ο Holzeisen.

Τα επίσημα έγγραφα έγκρισης δείχνουν επομένως ότι αυτές οι ουσίες δεν μπορούν να διακόψουν την αλυσίδα μόλυνσης, επειδή τα άτομα που υποβάλλονται σε θεραπεία με αυτές μπορεί να μολυνθούν και έτσι να είναι μολυσματικά. Η πρακτική αποδεικνύει επίσης ότι οι άνθρωποι που είναι πλήρως «εμβολιασμένοι» μολύνονται με τον ιό και έχουν ακόμη το ίδιο ιικό φορτίο με τους «μη εμβολιασμένους ανθρώπους» όπως το CDC, μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε. Είναι επομένως σαφές ότι οποιοσδήποτε «υποχρεωτικός εμβολιασμός» για τον Covid-19 δεν έχει καμία δικαιολογία.

Επομένως, κάθε πίεση, συμπεριλαμβανομένης της ηθικής πίεσης (δήθεν πράξη αλληλεγγύης προς τον πλησίον) είναι παράνομη όσον αφορά το ποινικό δίκαιο και το δίκαιο της ευθύνης που βασίζεται στα επίσημα έγγραφα έγκρισης.

«Ως δικηγόρος που συμβουλεύει το εταιρικό δίκαιο, συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε εργοδότη να απέχει από την πίεση εμβολιασμού Covid-19 ή τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, επειδή οι περισσότεροι προφανώς δεν γνωρίζουν καν τις εκτεταμένες νομικές συνέπειες που σχετίζονται με αυτό», είπε. Ε

 

freewestmedia.com

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply