Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΟΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΪΛΙΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Και ενώ εμείς πολύ σωστά βρισκόμαστε σε μεγάλες κινητοποιήσεις για την αποφυγή τις δημιουργίας των λατομείων στον Λαϊλιά, οι διαδικασίες αδειοδότησης προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και μάλιστα με χρονικό όριο των 20 ημερών αλλιώς θα θεωρηθούν θετικές οι γνωμοδοτήσεις όπως προβλέπει ο νόμος Χατζηδάκη, με κεντρικό συντονιστή την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, η οποία ζήτησε από τους παρακάτω φορείς να γνωμοδοτήσουν??   

Οι γνωμοδοτούσες αρχές είναι: 

Διεύθυνση Υδάτων Κεντρικής Μακεδονίας - Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας, Θράκης, Περιφερειακή Επιτροπή Χωροταξίας και Περιβάλλοντος (ΠΕΧΩΠ) ΠΕ Σερρών, Διεύθυνση Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών Μακεδονίας, Θράκης - Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας, Θράκης, Εφορεία Αρχαιοτήτων Σερρών, Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας-Σπηλαιολογίας Βόρειας Ελλάδος - Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς - ΥΠΠΟ, Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων & Τεχνικών Έργων Κεντρικής Μακεδονίας - Γενική Διεύθυνση Αναστήλωσης, Μουσείων & Τεχνικών Έργων - ΥΠΠΟΑ, ΓΕΕΘΑ -Διεύθυνση Γ2- Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Διεύθυνση Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος & Βιοποικιλότητας - Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Υγροτόπου Κερκίνης, ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΣΕΡΡΩΝ - ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ, Διεύθυνση Περιβάλλοντος Βιομηχανίας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων-Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.  

  

Όπως καλά αντιλαμβάνεται ο καθένας από εμάς, η «επίθεση» κατά του Λαϊλιά είναι συντονισμένη από το ΤΑΙΠΕΔ που ότι χρήματα θα λάβει από την παραχώρηση θα τα δώσει στους δανειστές μας!!  

Δεν επαρκούν οι επιστολές στον Πρωθυπουργό, (είναι χάδια) όταν τα πράγματα έχουν πάρει τόσο σοβαρή τροπή.  

Οι κινήσεις μας πρέπει να είναι συντονισμένες και στην καρδιά του θέματος, δηλαδή προς τους παραπάνω φορείς και κατά του νόμου Χατζηδάκη, διότι θα περάσουν την αδειοδότηση των λατομείων όπως πάει το πράγμα και τότε θα είναι αργά. Πρέπει να γίνει γνωστό, ποιοι φορείς «θα γνωμοδοτήσουν» τον Λαϊλιά, οι οποίοι μάλιστα υποχρεούνται να ακολουθήσουν τον νόμο Χατζηδάκη... Το παιχνίδι για την αδειοδότηση παίζεται εδώ στο Ν. Σερρών, και στη Θεσσαλονίκη, δεν βγαίνει από μακριά η άδεια!! Αν δε, περιμένουμε να ευαισθητοποιηθεί το Μαξίμου, ή Αθήνα, τότε δεν ξέρουμε που μας βαρά και που μας πονάει, διότι η Αθήνα έδωσε το πράσινο φως στο ΤΑΙΠΕΔ!! Με επιστολές δεν χαμπαριάζουν… Το δε πολιτικό προσωπικό του Ν. Σερρών, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δεν πρέπει να είναι μόνο λεκτικά ενάντια στα Λατομεία, αλλά να συμμετάσχουν ενεργά στις κινητοποιήσεις να διατρανώσουν κι αυτοί την αντίθεση τους, και παράλληλα να παλέψουν θεσμικά με οποιαδήποτε άλλη μορφή πίεσης. Εκτός και αν είναι ικανοποιημένοι με μια απόφαση των συμβουλίων τους?? και μόνο..  

Μας πιάνει μια θλίψη…. 

 Με τιμή 

Γιάντσιος Ιωάννης 

Δικηγόρος  

  

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply