Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » «ΒΟΜΒΑ» ΓΙΑ Ν.ΧΑΡΔΑΛΙΑ: «ΠΙΘΑΝΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΟ ΙΣΧΑΙΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ» ΛΕΕΙ Ο Δ.ΚΟΥΒΕΛΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Στη ΜΑΦ παραμeνει ο υφυπουργoς Πολιτικhς Προστασiας Ν.Χαρδαλιaς.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και παραμένει στη ΜAΦ του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα». 

Λίγες ώρες αργότερα μετά την δημοσιοποίηση της είδηση ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, έριξε «βόμβα», καθώς υποστήριξε πως η περιπέτεια υγείας του Νίκου Χαρδαλιά ίσως οφείλεται στον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού. 





Συγκεκριμένα, ανήρτησε στο facebook:

«Από τη θέση που βρίσκομαι, ως συνάνθρωπος και συμπολίτης, εύχομαι στον κ. Χαρδαλιά (Nikos Hardalias) καλή ανάρρωση.

 Από την ίδια θέση, ως Ιατρός και Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, προτρέπω τον κ. Χαρδαλιά, τους θεράποντες και τους φροντιστές του, να υποβάλλουν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ, δυνητικής ανεπιθύμητης δράσης του εμβολίου κατά του COVID-19 στο το οποίο υπεβλήθη.

Το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο περιγράφεται στις αναμενόμενες ανεπιθύμητες δράσεις των εν λόγω εμβολίων και ο ασθενής βρίσκεται στο χρονικό φάσμα εκδήλωσης της ανεπιθύμητης.

Υποβολή ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ».


https://www.youtube.com/watch?v=tEQ-sOVGFKU&t=10s

Το ιατρικό ανακοινωθέν για Ν.Χαρδαλιά

«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς. Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση».





https://www.pronews.gr/ygeia


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply