Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ: Η ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΖΗΤΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΦΓΑΝΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Πρόταση στην κυβέρνηση για εγκατάσταση στις χώρες της Ε.Ε.

Δεν μας έφταναν τα ήδη πολύ σοβαρά προβλήματα στην Ελλάδα με το Μεταναστευτικό και το πλήθος των ξένων «επισκεπτών» οι οποίοι κατακλύζουν τη χώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να έρθουν και Αφγανοί, με αφορμή την κρίση στην ασιατική χώρα. Αυτό ανέφερε σε δήλωσή της η αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, αρμόδια για θέματα Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ειρήνη Αγαθοπούλου, σε ακόμα ένα ξέσπασμα… ειλικρίνειας της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις πραγματικές προθέσεις της.

Όπως σημειώνει η κυρία Αγαθοπούλου, «εδώ και λίγες ημέρες η υφυπουργός Εργασίας αρμόδια για θέματα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων, κυρία Συρεγγέλα, με μπαράζ τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών της συνεντεύξεων δηλώνει την υποτιθέμενη στήριξή της στις γυναίκες του Αφγανιστάν» και χαρακτηρίζει «απαράδεκτο και ενδεικτικό της κυβερνητικής υποκρισίας να ερωτάται ακόμα και από φιλοκυβερνητικά μέσα για τη φιλοξενία γυναικών και παιδιών από το Αφγανιστάν και να αρνείται να απαντήσει».

Η αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει στην κυβέρνηση «αντί να εξαντλείται σε επικοινωνιακές φιέστες στα σύνορα και να χύνει κροκοδείλια δάκρυα για τις γυναίκες και τα παιδιά του Αφγανιστάν, να πρωτοστατήσει στην προσπάθεια καθιέρωσης ενός μηχανισμού νόμιμων επανεγκαταστάσεων προσφύγων -κυρίως ευπαθών ομάδων- από τις γειτονικές στο Αφγανιστάν χώρες προς την Ε.Ε., με δίκαιο επιμερισμό μεταξύ των κρατών-μελών». «Αυτή», συνεχίζει η κυρία Αγαθοπούλου, «είναι η ξεκάθαρα διατυπωμένη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. εδώ και μέρες, μια πρόταση που πρέπει να στηριχθεί σε επίπεδο ΟΗΕ και Ε.Ε., ώστε να αποθαρρύνει και τις νέες προβλεπόμενες ροές προς την περιοχή μας το επόμενο διάστημα». Ως φαίνεται, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να υπεραμύνεται της καταστροφικής πολιτικής των «ανοιχτών συνόρων», με τη μνήμη πολλών να επανέρχεται στην τότε υπουργό της κυβέρνησης Τσίπρα Τασία Χριστοδουλοπούλου και την περίφημη φράση της ότι «οι μετανάστες λιάζονται στην Ομόνοια».










www.dimokratianews.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply