Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Με μπροστινό τον Μητσοτάκη το σύστημα Σημίτη συνεχίζει την καταστροφή

Η επιλογή του Σταύρου Μπένου ως επικεφαλής της επιτροπής ανασυγκρότησης της Εύβοιας με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, διαλύει πλέον και τις τελευταίες ψευδαισθήσεις που θα μπορούσε να είχε κάποιος καλόπιστος ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας.

Όταν από τα χιλιάδες άξια στελέχη που διαθέτει η παράταξη, στελέχη σφυρηλατημένα στην πραγματική οικονομία και με μεγάλη εμπειρία εσύ επιλέγεις έναν υπουργό των φαύλων κυβερνήσεων του Σημίτη για μία τόσο νευραλγική θέση, τότε επιβεβαιώνεις όσους θεωρούσαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μπροστινός του Κώστα Σημίτη.

Δυστυχώς, το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διορίστηκε επί κυβέρνησης Σημίτη, χωρίς να έχει κανένα ανάλογο προσόν, σε μία κορυφαία θέση στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος με εξωφρενικό μάλιστα μισθό, το πληρώνει η ίδια η Ελλάδα.

 

Το σύστημα Σημίτη ανάστησε όλους τους μηχανισμούς της διαπλοκής και τους χρησιμοποίησε προκειμένου να εκλέξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρώτα πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και έπειτα πρωθυπουργό. Και τώρα, όχι μόνο ξεπλένει τα δικά του στελέχη αλλά και συνδεόμενους από σκάνδαλα κατάχρηση δημοσίου χρήματος, αλλά φαίνεται ότι έχει μετατρέψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε μία μαριονέτα των αποκλειστικών διαθέσεων της εκσυγχρονιστικής συμμορίας που κατέστρεψε την Ελλάδα.

Αναμένουμε να δούμε εάν υπάρχει αξιοπρέπεια στα χιλιάδες στελέχη της νέας Δημοκρατίας, τα οποία έχουν πλέον μετατραπεί σε σκαλοπάτια τον ορδών του Σημίτη που κάνουν νέο ρεσάλτο στην δημόσια διοίκηση.

 





https://www.newsbreak.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply