Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Εγγραφές ποδοσφαίρου και πρεμιέρα για όλα τα τμήματα

 

Η αναμονή έφτασε στο τέλος της και την Δευτέρα 30 Αυγούστου ο Αλέξανδρος Κιλκίς ξεκίνησε προπονήσεις σε όλα τα τμήματα της Ακαδημίας του. Βέβαια μία εβδομάδα νωρίτερα είχαν αρχίσει  την νέα αγωνιστική περίοδο τα αγωνιστικά τμήματα.

Από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας κατέφθαναν οι μικροί ποδοσφαιριστές με τεράστια διάθεση, μιας και θα συναντούσαν μετά από δύο μήνες τους φίλους τους, τους προπονητές τους, και φυσικά θα…κλωτσούσαν μπάλα.

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας τα είχαν όλα στην εντέλεια, τα γήπεδα ήταν σε άριστη κατάσταση, και οι προπονήσεις κύλησαν ιδανικά με την συμμετοχή να είναι μεγάλη, τηρώντας παράλληλα και όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά. Για την δική σας εξυπηρέτηση μπορείτε να επισκέπτεστε την γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου ή να λαμβάνετε πληροφορίες στο 23410 70313.

 

 

 

Προπονήσεις Τερματοφυλάκων με Στέφανο Αϊβαλιώτη

 

Την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου ξεκινά το πρόγραμμα προπονήσεων τερματοφυλάκων του Αλέξανδρου Κιλκίς, με την συνεργασία με τον Στέφανο Αϊβαλιώτη να συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά.

Ο κορυφαίος προπονητής τερματοφυλάκων στην χώρα, κοσμεί με την παρουσία του την Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς, διδάσκοντας στους τερματοφύλακες της Ακαδημίας όλα τα μυστικά της πιο δύσκολης θέσης στο ποδόσφαιρο.

Οι προπονήσεις θα λαμβάνουν χώρα κάθε Τρίτη και Πέμπτη, για αυτό κλείστε την δική σας θέση στην Γραμματεία του Συλλόγου.

 

 

Κολύμβηση ως τις 17 Σεπτεμβρίου

 

Μια πετυχημένη κολυμβητική χρονιά οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος της στο Alexandros Sports Center. Τα «Παπάκια» και τα «Δελφίνια» εδώ και τρεισήμισι μήνες έχουν φτάσει σε ένα άκρως ικανοποιητικό επίπεδο, μιας και έχουν μαζί τους έξι εκπαιδευτές.

Ειδικότερα στα «Παπάκια» οι προπονητές εισέρχονται μαζί με τα παιδιά στην μικρή πισίνα, και τους «εντρίβουν»   από νωρίς σε αυτό το πολύ ωραίο μάθημα. Αμέσως μετά, έχοντας πάρει τις απαραίτητες βάσεις, τα παιδιά προωθούνται στα «Δελφίνια» εκεί που αρχίζουν να εκπαιδεύονται στα τέσσερα στυλ Κολύμβησης.

Οι προπονήσεις θα διαρκέσουν ως τις 17 Σεπτεμβρίου.

 

 

 

Aqua Fitness στο Alexandros Sports Center

 

Το πρόγραμμα που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού συνεχίζεται κανονικά ως τις 17 Σεπτεμβρίου στο Alexandros Sports Center. Το Aqua Fitness είναι ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης, που πραγματοποιείται στην πισίνα, υπό τις οδηγίες του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη.

Ένα ευχάριστο ωριαίο πρόγραμμα που έχει αφήσει όλους τους συμμετέχοντες άκρως ικανοποιημένους και κερδίζει όλο και περισσότερα μέλη. Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00 το βράδυ.

 

 

 









 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply