Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΟΣΔΕΠ: ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Τελος η εκπαιδευση για τους ανεμβολιαστους φοιτητες

Πανεπιστημιακοί καθηγητές και ανώτατα ιδρύματα ζητούν να αναστέλλεται για έξι μήνες η ιδιότητα του φοιτητή σε όσους δεν κάνουν εμβόλιο ή δεν υποβάλλονται σε τακτικά τεστ.

 Οι καθηγητές προτείνουν εμβολιασμό για όλους, αλλά για τους φοιτητές που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν ή να κάνουν υποχρεωτικά τεστ κάθε εβδομάδα συνιστούν να μην μπορούν να συνεχίζουν τη διά ζώσης φοίτηση για ένα εξάμηνο.

 Παράλληλα, μέσω της ομοσπονδίας των πανεπιστημιακών (ΠΟΣΔΕΠ), ζητήθηκε από τα αρμόδια υπουργεία εκ νέου ως αναγκαιότητα η λειτουργία εμβολιαστικών κέντρων εντός των ΑΕΙ. «Θα πρέπει να επανέλθουμε σε εκπαιδευτική διαδικασία αποκλειστικά με φυσική παρουσία των φοιτητών και των καθηγητών στα αμφιθέατρα, εξασφαλίζοντας την ποιότητα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων» τονίστηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΠΟΣΔΕΠ.

Η επιστροφή

Στη σχετική ανακοίνωσή της, η oμοσπονδία τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι η επιστροφή στη διά ζώσης εκπαίδευση θα πρέπει να γίνει με όρους ασφάλειας για όλους. Οπως αναφέρει, απαιτείται η εφαρμογή όλων των υγειονομικών μέτρων και πρωτοκόλλων που προτείνουν οι επιτροπές των ειδικών. Θα πρέπει να εφαρμοστούν όλα τα μέσα προστασίας (μάσκες, χρήση αντισηπτικών, τήρηση αποστάσεων), η κατάλληλη διαμόρφωση των χώρων εκπαίδευσης και να εξασφαλιστεί ο καθαρισμός και ο εξαερισμός τους με τη συντήρηση ή την προμήθεια κατάλληλου εξοπλισμού, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Για όλα αυτά, ωστόσο, θα πρέπει να ενισχυθούν οικονομικά τα πανεπιστήμια με έκτακτη χρηματοδότηση, όπως επισημαίνουν οι πανεπιστημιακοί, οι οποίοι ζητούν επιπλέον την εγκατάσταση κλιμακίων του ΕΟΔΥ εντός των χώρων της ανώτατης εκπαίδευσης για τη διενέργεια τακτικών rapid ή και μοριακών tests, όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο.





https://www.pronews.gr/


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply