Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ρεπορτάζ Αλέξανδρου Κιλκίς
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ο Αλέξανδρος Κιλκίς επιστρέφει με την Ανδρική του ομάδα!

 

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς επανιδρύει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου την ανδρική του ομάδα. Ένα συγκρότημα που θα αποτελείται κατά κόρον από νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, ουσιαστικά εφήβους, με όρεξη για πολλή δουλειά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και κυρίως με υψηλούς στόχους για περαιτέρω ανέλιξη.

Άλλωστε σε αυτόν τον τομέα ο Αλέξανδρος Κιλκίς είναι πρωτοπόρος μιας και έχει τροφοδοτήσει με πολλούς ποδοσφαιριστές μεγάλες ομάδες της χώρας, όπως ο Γιάννης Κάργας αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Νίκος Βέργος επιθετικός του Παναιτωλικού, ο Κωνσταντίνος Μπαλωμένος επαγγελματίας πλέον με τον ΠΑΟΚ, ο Αναστάσιος Συμεωνίδης στην Κ17 του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης στην Κ15 του Άρη, και λίαν προσφάτως ο Στέφανος Ρεμπετσιώτης στην Δόξα Δράμας.

Σε αυτό το σύνολο θα προστεθούν ποδοσφαιριστές ακόμη και από την Κ14 της Ακαδημίας μας (μια ομάδα με πλούσιο ταλέντο και περγαμηνές καθώς είναι η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου θα είναι ο Μιχάλης Αναστασιάδης, με τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κάτω από επαγγελματικές συνθήκες σε ότι έχει να κάνει με την υλικοτεχνική υποδομή, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως οι προπονήσεις διήρκησαν μέχρι το τέλος Ιουλίου, και ξεκινούν εκ νέου το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

 

 




 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply