Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ Ο ΑΚΡΑΙΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ – ΣΤΟΥΣ 47 ΘΑ «ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕΙ» Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ (VIDEO)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

«Καμίνι» είναι ολόκληρη η χώρα τις τελευταίες ημέρες, με τον καύσωνα να έχει δημιουργήσει ασφυκτική ατμόσφαιρα με πολύ υψηλές θερμοκρασίες, ενώ αναμένεται τα πράγματα να χειροτερέψουν κι άλλο από αύριο, Δευτέρα.

Όπως φαίνεται, ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα, αφού όπως προειδοποιεί το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνώνη θερμοκρασία θα φτάσει τις ερχόμενες μέρες τους 47 βαθμούς Κελσίου! Συγκεκριμένα το meteo προβλέπει πως από τη Δευτέρα η τροφοδότηση θερμών αερίων μαζών από την Αφρική αναμένεται να ενταθεί. Έτσι η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω αισθητή άνοδο και μέχρι την Πέμπτη θα επικρατήσουν συνθήκες ακραίου καύσωνα, οι οποίες θα είναι πολύ δυσμενείς για τον πληθυσμό. Για τον λόγο αυτό συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις των πολιτών.

«Οι μέγιστες θερμοκρασίες που αναμένονται θα είναι της τάξης των 43-45 βαθμών κατά μέσο όρο, ενώ σε τοπικό επίπεδο, λόγω του αναγλύφου της χώρας και των μεταβολών της διεύθυνσης του ανέμου, ενδέχεται να φτάσουν τους 46-47 βαθμούς Κελσίου», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο meteo.

Ο καιρός σήμερα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών σήμερα αναμένονται μέγιστες θερμοκρασίες 42 έως 43 βαθμών κατά μέσο όρο.Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί αποτυπώνονται οι εκτιμώμενες μέγιστες θερμοκρασίες με την πιο λευκή απόχρωση να αντιστοιχεί σε θερμοκρασίες μεγαλύτερες των 42 βαθμών Κελσίου.


Πρόγνωση του καιρού για αύριο, Δευτέρα

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, αύριο ο καιρός θα είναι αίθριος και πολύ ζεστός σε όλη τη χώρα. Λίγες τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει ιδιαίτερα υψηλή σε όλη τη χώρα (επίπεδα καύσωνα) και θα σημειώσει επιπλέον μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά.

Οι μέγιστες τιμές στα ηπειρωτικά θα φθάσουν τους 41 με 43, κατά τόπους στη Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και τη Θεσσαλία τους 44 με 45 ενώ στις νησιωτικές και παραθαλάσσιες περιοχές τους 41 με 42 βαθμούς Κελσίου. Παράλληλα, οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα είναι στις περισσότερες περιοχές πάνω από 28 με 29 βαθμούς Κελσίου, εντείνοντας το αίσθημα δυσφορίας.

Τι είπε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης

Στο ίδιο μοτίβο και ο μετεωρολόγος του Open, Kλέαρχος Μαρουσάκης, που τόνισε ότι θα κυριαρχήσει ηλιοφάνεια και μόνο τις απογευματινές ώρες σε ορεινές περιοχές της βόρειας ηπειρωτικής χώρας θα αναδειχθούν λίγες τοπικές συννεφιές.

«Μέχρι και τα τέλη της εβδομάδας θα κυριαρχούν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα», τονίζει ο μετεωρολόγος, αναφερόμενος στο ισχυρό και μακράς διαρκείας κύμα καύσωνα. Υποχώρηση της θερμοκρασίας αναμένεται από την Παρασκευή 6 Αυγούστου.









https://www.newsbreak.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply