Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ORBAN ΣΤΗΝ ΕΕ: ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΉΡΩΑΣ Ο SALVINI

  «Είμαστε οι νόμιμοι διάδοχοι εκείνων που πολέμησαν για την ελευθερία το 1848 και δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ - είτε στις Βρυξέλλες,είτε στο...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » » ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: «ΒΡΟΧΗ» ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΙ ΑΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΥΤ!
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση


     

    Αντί να κοιτάζουν να… επιστρέψουν αυτούς που εισβάλλουν στην Ελλάδα στις χώρες τους, ψάχνουν κονδύλια για να τους κάνουν πιο ωραία… κέντρα και να μετατρέψουν ταυτόχρονα τη χώρα ολόκληρη σε ένα ΚΥΤ, προκειμένου να ικανοποιήσουν τους «χρηματοδότες», οι οποίοι ήδη πιέζουν για επιστροφές μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα τους στην Ελλάδα.

    Η «ενσωμάτωση» των μεταναστών γίνεται πλέον το πρόταγμα, προκειμένου η «βιομηχανία» που έχει στηθεί να συνεχίσει να παράγει υπερκέρδη για κάποιους… Αυτό μόνον μπορεί να συμπεράνει κανείς από τις δραστηριότητες του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, ο οποίος την Τετάρτη είχε «γεύμα εργασίας» με τον διοικητή της Αναπτυξιακής Τράπεζας του Συμβουλίου της Ευρώπης (CEB) Rolf Wenzel, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υψηλόβαθμων στελεχών του Οργανισμού.

    Κατά τη διάρκεια της άτυπης συνάντησης συνεργασίας, όπου παρευρέθηκε και ο υφυπουργός για τις Δημόσιες Επενδύσεις και το ΕΣΠΑ Γιάννης Τσακίρηςδιερευνήθηκαν οι δυνατότητες χρηματοδότησης για θέματα διαχείρισης του Μεταναστευτικού. Καταλαβαίνει κανείς ότι πίσω από τη συγκεκριμένη ορολογία κρύβονται απλά περισσότερα κονδύλια, προκειμένου η χώρα μας να συνεχίζει να επωμίζεται το μεταναστευτικό βάρος σε βαθμό ανεπίτρεπτο.


    Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, ο διοικητής της Αναπτυξιακής Τράπεζας του Συμβουλίου της Ευρώπης Rolf Wenzel και ο υφυπουργός για τις Δημόσιες Επενδύσεις και το ΕΣΠΑ Γιάννης Τσακίρης

    Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, ο διοικητής της Αναπτυξιακής Τράπεζας του Συμβουλίου της Ευρώπης Rolf Wenzel και ο υφυπουργός για τις Δημόσιες Επενδύσεις και το ΕΣΠΑ Γιάννης Τσακίρης

    Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του υπουργείου Μετανάστευσης, ο Νότης Μηταράκης ενημέρωσε τον κ. Wenzel για τις εξελίξεις στο Μεταναστευτικό και την πρόοδο που έχει σημειώσει η ελληνική κυβέρνηση σε όλους τους τομείς. Αναφέρθηκε σε στοιχεία των τελευταίων μηνών, στον ρόλο της Ελλάδας στα διεθνή φόρα και στις πολιτικές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει στα πλαίσια του Νέου Ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Μετανάστευση, ενώ περιέγραψε την παρούσα κατάσταση και τα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία που βρίσκονται σε ισχύ με βάση τις τρέχουσες ανάγκες.

    ·        Δείτε επίσης: Καλοπιάνουν τα νησιά που «βουλιάζουν» από μετανάστες με μειωμένο ΦΠΑ!

    Από την πλευρά του, ο κ. Wenzel υπογράμμισε την πάγια στόχευση της Αναπτυξιακής Τράπεζας του Συμβουλίου της Ευρώπης, στην κοινωνική αλληλεγγύη και την ισχυρή πολιτική δέσμευση, που συμβαδίζει με τις ευρωπαϊκές αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης και του ίσου καταμερισμού των βαρών. Ο κ. Wenzel αναφέρθηκε στη δράση της τράπεζας στο διάστημα της μεταναστευτικής κρίσης στην Ευρώπη, σημειώνοντας ότι πρέπει να δημιουργηθούν χρηματοδοτικά εργαλεία αλληλεγγύης και κοινωνικής ενσωμάτωσης.

    Θα μας πληρώνουν δηλαδή οι Ευρωπαίοι για να «ενσωματώνουμε» στην Ελλάδα τους μετανάστες – ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τη χώρα μας. Απ’ ό,τι φαίνεται, κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν να λύσουν το πρόβλημα με το Μεταναστευτικό με «χορηγίες» και να καταφέρουν να πνίξουν τις αντιδράσεις των απλών Ελλήνων, που βλέπουν να μετατρέπονται σε ξένους στον ίδιο τους τον τόπο, εάν υπάρξουν αρκετά κονδύλια.









    https://www.newsbreak.gr/

    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply