Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΓΙΔΗ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


 

«Συνάντηση Γιώργου Φραγγίδη με εργαζόμενους  Ειδικού Προγράμματος 4000 στην Υγεία μέσω ΟΑΕΔ»

Σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου  2021 ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης συναντήθηκε με εκπροσώπους των εργαζομένων του Ειδικού Προγράμματος 4000 στην Υγεία μέσω ΟΑΕΔ, οι οποίοι εργάζονται αυτή την περίοδο στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

 Συγκεκριμένα , το Ειδικό Πρόγραμμα Απασχόλησης 4000 μακροχρόνια ανέργων στο Δημόσιο Τομέα της Υγείας αναφέρεται στο άρθρο 64 του νόμου 4430/2016 ΦΕΚ 3888/τ.Β/02-12-2016.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον Βουλευτή ότι βρίσκονται στην ίδια κατάσταση από της αρχές του 2017 με διαδοχικές ανανεούμενες ετήσιες συμβάσες,  καλύπτοντας μέρος των τεράστιων κενών σε οργανικές θέσεις ,στελεχώνοντας ολόκληρα τμήματα στις δομές της Δημόσιας Υγείας, εκτελώντας καθήκοντα τακτικού προσωπικού.

Από την πλευρά τους ζήτησαν να ακουστεί η κραυγή αγωνίας τους και να συμπεριληφθούν σε ένα μεγάλο «Άνοιγμα Πυλών» στην Υγεία που θα αφορά και αυτούς, ώστε να μην βρίσκονται σε  κατάσταση ομηρίας που δεν οδηγεί πουθενά.

Από την πλευρά του Ο Βουλευτής, τους ενημέρωσε για όλες τις Κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες που έχει πραγματοποιήσει το Κίνημα Αλλαγής, στηρίζοντας παράλληλα τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλουν οι εργαζόμενοι του Ειδικού προγράμματος 4000  για να δικαιωθούν τα δίκαια αιτήματα τους.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply