Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΦΟΒΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ (ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Με πρόσχημα την αποφυγή ενός «κύματος» ασθενών Κόβιντ το 2020, επιβλήθηκαν αυστηροί περιορισμοί σε πολλούς λαούς σε όλον τον πλανήτη.
Δεν λέω σε όλους και αυτό το κάνω διότι κάποιες κυβερνήσεις επέλεξαν να μείνουν «ανοιχτές», έτσι ποντάροντας στην επιβίωση της οικονομίας τους και μακροπρόθεσμα μαζί με την ανοσία που θα αναπτυχθεί, να βοηθήσει να αποφύγουν τα μεγαλύτερα «κύματα» που πιθανότατα οι χώρες που επέβαλαν αυστηρά μέτρα θα αναγκαστούν να τα ζήσουν αργότερα.
Μάλλον όσοι ακολούθησαν την δεύτερη οδό δικαιώνονται σήμερα.

Η Ελληνική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με την σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων της Βουλής, ακολούθησε έναν δικό της «δρόμο» ενδιάμεσο(ανοίγω-κλείνω-ανοίγω-κλείνω).

·        Κάναμε αυστηρή καραντίνα την πρώτη φορά και κλείσαμε τις επιχειρήσεις εστίασης-λιανικών πωλήσεων-γυμναστήρια κλπ. με τεράστιο οικονομικό κόστος για τους επιχειρηματίες αλλά και το κράτος που θα μπει σε νέα μνημόνια.

·        Κλείσαμε τα σχολεία και φυλακίσαμε τα παιδιά μας σε τέσσερις τοίχους με ανυπολόγιστο ψυχολογικό και σωματικό αντίκτυπο.

·        Αποξενωθήκαμε από γονείς φίλους και συγγενείς και «μαυρίσαμε» τις ψυχές μας.

·        Δεν μας επέτρεψαν ούτε Ανάσταση να κάνουμε το 2020.


Με τι αποτέλεσμα;
Άνοιξαν τα πάντα, πέρυσι, σαν να μην υπήρξε Κόβιντ ποτέ, για χάρη του Τουρισμού! Ποιου Τουρισμού όμως;
Απαγορεύσαμε να έρθουν οι οικονομικά ευκατάστατοι ξένοι και ομογενείς από Αμερική-Καναδά-Αυστραλία και Ρωσία!
Αντίθετα, επιτρέψαμε να έρθουν οι «φθηνό-τουρίστες» των Βαλκανίων. Ακόμα και Σκοπιανοί με βουλγαρικά διαβατήρια που διαθέτουν, ήρθαν παράνομα μέσω Βουλγαρίας ως Ευρωπαίοι! Όλοι αυτοί δεν είχαν κάνει κανένα «lockdown» πριν έρθουν και ένα τεράστιο ποσοστό τους ήταν θετικοί στον Κόβιντ με αποτέλεσμα να πάει στράφι κάθε θυσία μας, οικονομική και ψυχική.


Στην δεύτερη καραντίνα αναλογιζόμενοι οι κυβερνώντες το πολιτικό κόστος, άνοιγαν και έκλειναν Λιανεμπόριο και Σχολεία, με αποτέλεσμα να υπάρξει έξαρση του Κόβιντ, πρόστιμα στους μπερδεμένους πολίτες και οικονομική εξαθλίωση των επιχειρήσεων!

Σήμερα και αφού ακολούθησαν όλα τα παραπάνω η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες χώρες που πληρώνει και το οικονομικό τίμημα μιας καραντίνας και το υγειονομικό και κοινωνικό κόστος με τεράστιο αριθμό νεκρών και ασθενών.

Κάποιοι από τα περιφερειακά προγράμματα στήριξης επιχειρήσεων και της Επιστρεπτέας προκαταβολής, έβαλαν λεφτά στην τράπεζα(οι δικοί τους), γιαυτό δεν υπήρξε αντίδραση ισχυρή.

Για άλλους η στήριξη δεν έφτασε για να μην «κλείσουν βιβλία» τελικά και έβαλαν λουκέτο.

Φυσικά όλα τα παραπάνω βοηθούν το μακάβριο μάρκετινγκ του προϊόντος που έχει τεράστια κέρδη, τα Εμβόλια!

Χατζησάββας Χρ.

Πηγή: chatzisavvas.net


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply