Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Εορτάζουμε φέτος τα 200 χρόνια από τν έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα σε κλίμα Εθνικής ανάτασης σε κλίμα Εθνικής ανάτασης με αισθήματα σεβασμού και ευγνωμοσύνης, στους ηρωικούς αγωνιστές του 1821.

Η Ελληνική Επανάσταση είναι μία κορυφαία πράξη γενναιότητας, μία τολμηρή απόδραση από το πυκνό σκοτάδι του φόβου από το εξεγερμένο Ελληνικό γένος να σηκώνει το ανάστημά του και να καταγγέλλει την αυθαιρεσία της Τουρκικής τυραννίας, αξιώνοντας ελευθερία και αποκατάσταση.

Τα νάματα του Ελληνικού διαφωτισμού, η προπαρασκευή του αγώνα από την Φιλική Εταιρεία, η Ορθόδοξη Πίστη στάθηκε σωτήριο αγκωνάρι της Εθνικής  μνήμης, συνέβαλλαν στην αυτοσυνειδησία του Ελληνικού λαού και του έδωσαν δύναμη για να υπερασπίσει με την ζωή του, αυτό το ταπεινό κομμάτι γης την πατρίδα. Με την μεγάλη θυσία των αγωνιστών μας κατέκτησε την θέση που δικαιούται στην χωρία των ισχυρών κρατών και την Εθνική της ανεξαρτησία.

Σήμερα μετά την εθνεγερσία του 1821, με την ιστορία να ανασυνθέσει την ιστορική μας μνήμη κοιτάζοντας κατάματα τον παρελθόν μας αντλώντας δύναμη από τις ηρωικές μορφές του αγώνα, έχουμε όμως το θάρρος και την αυτογνωσία παράλληλα να αγγίξουμε και τις πληγές του …………………….

Τη συνέχεια παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί:

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:



Ή πατώντας στο παρακάτω ling:


https://youtu.be/TV9FTJTtfoo

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply