Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ; (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Το έργο ξεκίνησε να κατασκευάζεται  το 2006. Η πορεία εκτέλεσης των εργασιών ανέγερσης του κτιρίου, συνάντησε πολλά προβλήματα από πλευράς της πολιτείας με αποτέλεσμα σήμερα να έχει κατασκευασθεί περίπου το  80% του έργου.

Το έργο για την κατασκευή του Γηροκομείου Κιλκίς εντάχθηκε στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το 2003

Η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου    υπογράφτηκε  στις7/7/ του 2006,  με δαπάνη 3,6 εκατομμυρίων ευρώ. Το 2014 δόθηκαν άλλες 700 000 ευρώ χωρίς ωστόσο να συνεχιστούν οι εργασίες

Στο κόστος προβλέπονταν τόσο η ανέγερση του κτηρίου, όσο και η διαμόρφωση του αύλειου χώρου και ο εξοπλισμός του οίκου ευγηρίας .

Από ότι διαπιστώσαμε, για όλη αυτήν την καθυστέρηση φταίει η γραφειοκρατία που επικρατεί, γενικώς στο Ελληνικό Δημόσιο. Παράδειγμα, το έργο εντάχθηκε στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας δηλ. από το Υπουργείο Υγείας μεταφέρθηκε στο Υπουργείο Εργασίας . Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο εργολάβος να εργάζεται κατά μικρά χρονικά διαστήματα διότι οι Κεντρικές Υπηρεσίες του Υπουργείου είχαν χάσει την μπάλα.

Το 2016 άρχισαν οι πιέσεις να γίνονται εντονότερες. Το 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Βεργίδης συγκάλεσε σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων φορέων, στην οποίαν συζητήθηκε ο τρόπος με τον οποίον θα ξεπερνιόντουσαν τα προβλήματα ώστε το έργο να αποπερατωθεί.

Επακολούθησαν υποσχέσεις, προγραμματισμοί, νέες δημοπρασίες και χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης των εργασιών. Έτσι από το Καλοκαίρι του 20 δεν περπάτησε τίποτε! Σήμερα 2 Φεβρουαρίου το κτίριο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, τέτοιες που και με τον νέο προϋπολογισμό θα είναι αδύνατη η λειτουργία του ¨ΟΙΚΟΥ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡΌΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ» του Κιλκίς.

Τώρα δεν μένει, παρά εάν θέλουμε να αποπερατωθεί, να το εντάξουμε στο Υπουργείο μεταναστευτικής Πολιτικής διότι εκεί υπάρχουν χρήματα, διότι γιά τους Έλληνες το βλέπω λίγο δύσκολο να δώσει η Κυβέρνηση χρήματα! Δείτε τι γίνεται στην Νέα Καβάλλα! 

Εάν πάλι είναι να μείνει ένα κουφάρι και να γκρεμιστεί από την αχρηστία του, ας δοθεί στο Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής ώστε να χρησιμοποιηθεί για κατοικίες ευγενών επενδυτών και λαθροεισβολέων.

Εξ’ άλλου έχουμε τον Υφυπουργό μας που ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για να κτίζονται κωμοπόλεις  ευεργετών παρά οίκοι ευγηρίας για τους Έλληνες παλιόγερους!

Δείτε το βίντεο


Ή ΕΔΩ

https://www.youtube.com/watch?v=cwp_rg5C2ZY&feature=youtu.be 











































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply