Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » Η ΠΥΡΟΒΟΛΑΡΧΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 





1.- Τώρα που ακούγεται ότι αρχίζει η προεκλογική περίοδος, να δεις που ο Γεωργαντάς θα υποσχεθεί στους Αξιουπολίτες, γήπεδο τένις διεθνών προδιαγραφών και μία κωμόπολη με λαθρομετανάστες, πολύ καλύτερο από αυτό του Πολυκάστρου (Νέας Καβάλλας). Έτσι να σκάσουν οι Πολυκαστρινοί!

 



2.- Μετά από την μεγάλη καμπάνια που έκανε ο προεδρεύων της ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς Μηνάς, για τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Ν. Κιλκίς, λέγετε πως μάζεψε όλες τις ελλείψεις και όλα τα παράπονα των σωματείων και αποφάσισε να τους συγκεντρώσει όλους τους προέδρους, μία ημέρα, στο κλειστό Γυμναστήριο, για ……………να κλάψουν την μοίρα τους όλοι μαζί, γιατί δεν μπορεί να υλοποιήσει τίποτε από ότι υποσχέθηκε!  Μηνά μήπως κάνω λάθος; Διόρθωσέ με, είμαι πρόθυμος να κλάψω μαζί σου!

 



3.- Το 2004 πριν από τις εκλογές, μαζευτήκαμε μία παρέα από «εκλογομάγειρες» και «εκλογολόγους» και πετάξαμε ένα όνομα – το οποίο λέγονταν ότι είναι συγγενής με την Ντόρα Μπακογιάννη – για να δούμε εάν θα τσιμπούσε κανένας από τους τότε υποψήφιους Βουλευτές για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας! Μετά από 17 ακριβώς χρόνια βλέπουμε να γίνεται το ίδιο παιχνίδι βάζοντας ονόματα που είτε δεν ενδιαφέρονται είτε δεν τους ξέρει καν η Νέα Δημοκρατία. Τα παιχνίδι θέλει και …………λύκο!

 





4.- Διέρρευσε στην αγορά, πως ο Μηνάς όπως και το 2019, θα προσπαθήσει να μην είναι υποψήφιος Βουλευτής ο Κ. Κιλτίδης! Αυτή την φορά για έναν παραπάνω λόγο, διότι εάν είναι υποψήφιος και ο Κιλτίδης, ο Γεωργαντάς δεν θα έχει τύχη. Άρα δεν αποκλείεται η ομάδα Μηνά μηδέ εξαιρουμένου και του Υφυπουργού να τον αποπέμψουν από το Νέο Ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας!  Εκεί θα δεί πολλά γέλια η Νέα Δημοκρατία!

 


5.-  Βλέποντας μπροστά εκλογές, ήθελα να ξέρω, με τι μούτρα θα πάει ο Γεωργαντάς στο Πολύκαστρο.  Και όχι μόνον αυτό, λέμε τώρα, ποιό πολιτικό στέλεχος από την Νέα Δημοκρατία  θα περάσει από τα Διόδια χωρίς να περιμένει γιουχάϊσμα;  Όχι και τέτοιες χειρονομίες στους Παίονες!

 


6.- Πάλι έπιασε τόπο η γκρίνια της kilkiswebtv! Τα διόδια λένε, θα ξεκινήσουν να λειτουργούν από το Καλοκαίρι και στην καλύτερη περίπτωση μετά τις εκλογές!






About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply