Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΙΤΣΟ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ Η "ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΤΕ;"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση





Πατήστε στο παρακάτω ling για να δείτε το βίντεο.

 https://www.youtube.com/watch?v=U5BvK7hxNg4&feature=youtu.be

Κύριε διοικητά του νοσοκομείου Κιλκίς

Κύριε Ιωάννη ΑΝΔΡΊΤΣΟ.

Διάβασα με μεγάλη προσοχή το σημερινό σας δελτίο Τύπου το οποίο όχι μόνον δεν με διαφώτισε αλλά έριξε ακόμη πιο πυκνή ομίχλη πάνω στα θέματα που ταλανίζουν το Νοσοκομείο Κιλκίς.

Λέτε: Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώσαμε δυστυχώς ότι σε ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ αναμασώνται και διακινούνται παλαιότερα και ανακριβή δημοσιεύματα σχετικά με την κατάσταση στο Γ.Ν. Κιλκίς.

Μπορείτε να μας ξαναθυμίσετε, ποια από όλα είναι ανακρίβειες; Σε ποια από όλα απαντήσατε. Ποια απάντηση δώσατε;

2ο η διαχείριση όλων των περιστατικών covid γίνεται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Δηλαδή θέλετε να μας πείτε ότι οι οδηγίες του ΕΟΔΥ λένε να είναι οι μονάδες COVID-19  διεσπαρμένες στους πέντε ανέμους ή καλύτερα σε τρία διαφορετικά κτίρια, να χρησιμποιούν το ίδιο ασανσέρ οι ασθενείς από τον ιό με τους άλλους ασθενείς;. Λένε δηλαδή τα πρωτόκολλα οι κοβιντοπαθείς να διακινούνται στους ίδιους διαδρόμους π.χ. με τους παθολογικά ασθενείς;  Που λένε τα πρωτόκολλα ότι αντί ποδοναρίων μπορούν οι νοσηλευτές να χρησιμοποιούν μπλέ σακούλες παντοπωλείου, όπως έδειξε η φωτογραφία που αναρτήθηκε χθες από το VORIA.GR;

3Ο  Πρόκειται για ανυπόγραφα δημοσιεύματα που προκαλούνται από συγκεκριμένο μέλος του σωματείου εργαζομένων, χωρίς καμία διασταύρωση, χωρίς καμία επιβεβαίωση από το σωματείο ή από τους ιατρούς, χωρίς καμία επίσημη καταγραφή, με μοναδικό σκοπό τη συκοφάντηση του νοσοκομείου.

Θεωρείτε ανυπόγραφο δημοσίευμα, το χθεσινό δημοσίευμα του voria.gr; Νομίζω πως υποβιβάζετε την νοημοσύνη σας! Όσο προς τα σωματεία που λέτε, ακλόν θα είναι να διαβάσετε τις αναφορές από 10/5 του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου του 20.

4ο Στις 27/12/2020 αποφάσισε να προσκαλέσει η ίδια την ανεξάρτητη Αρχή Διαφάνειας, προκειμένου να διερευνήσει τα καταγγελλόμενα.

Μπορείτε να μας πείτε εάν σας ρώτησαν 

α) τι έγινε που μπορούσε να γίνει και έχουμε όλες αυτές τις καταγγελίες;

β) Πότε έπρεπε να γίνουν και

γ) Ποίοι ευθύνονται;

Μήπως μπορείτε να μας απαντήσετε γιατί δεν έγινε η μονάδα ΚΟΒΙΝΤ-19 εκεί που είναι σήμερα η ψυχιατρική κλινική ώστε να μην έρχονται σε επαφή η κορονοϊοπαθούντες με τους άλλους ασθενείς;

 

5ο Επειδή, επίσης, υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για τα πάντα, για την επάρκεια των υλικών, για τις συνθήκες εργασίας, για τις υπηρεσίες, για τις νοσηλείες, για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων, για τη νόσηση μελών του προσωπικού κλπ.

Υπάρχουν επάρκεια υλικών λέτε και γιατί δεν τα δίνεται στο νοσηλευτικό προσωπικό και φορούν σακούλες νάϋλον από την λαϊκή; Επίσης αναφέρεστε στην αντιμετώπιση των κρουσμάτων. Δηλαδή οι τεχνικοί που ήρθαν να ασχοληθούν με τις παροχές του οξυγόνου, δεν το μάθατε; Δεν σας ενημέρωσε κανένας;

6ο Οι αρμόδιοι εκπρόσωποι της ΠΟΕΔΗΝ διαπίστωσαν στην συνέχεια ότι τα επίμαχα δημοσιεύματα δεν ευσταθούν.

Πότε έγινε αυτό; Αφού και σήμερα ξαναδημοσίευσαν καταγγελία κατά του Νοσοκομείου Κιλκίς!

7ο Η Διοίκηση από την πλευρά της θα συνεχίσει το έργο της.

Σας παρακαλούμε, μην το κάνετε αυτό, αφού βλέπετε πως όλες σας οι ενέργειες αποβαίνουν εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και του εν γένει προσωπικού του Νοσοκομείου, ακόμη και αυτών των ολίγων που σας υπερασπίζοντα!

 

Εδώ κ. Ανδρίτσο πρέπει να σας κάνω άλλες δύο ερωτήσεις:

1ο Από το καλοκαίρι έπρεπε να προσλάβετε οδηγούς για τα εξιτήρια από το Νοσοκομείο; Αν ΝΑΙ πόσους προσλάβατε! Και εάν ΟΧΙ γιατί αφού αυτό αποβαίνει εις βάρος των νοσηλευομένων και άλλης υπηρεσίας που δεν είναι υποχρεωμένη μια και ο ρόλος της είναι άλλος, δεν το κάνατε;

2ο Είστε ευχαριστημένος από τον τρόπο που κάνατε τις αξιολογήσεις και τις αναθέσεις έρου μέσα στο νοσοκομείο και διαιρέσατε το προσωπικό σε Γεωργαντικούς  σε Κιλτιδικούς και στους άλλους. Ήρθατε να σπείρετε την διχόνοια μέσα στην Νέα Δημοκρατία, υποβιβάζοντας ικανά στελέχη.

 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply