Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΤΟ FACEBOOK ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Φαίνεται πως η ομάδα ελέγχου του facebook  διέπονται από ιδέες ολοκληρωτικών καθεστώτων, αφού η οποιαδήποτε ανάρτηση που αφορά σε πρόσωπα που δεν είναι της αρεσκείας τους, χωρίς να έχουν ανάμειξη με τρομοκρατικές οργανώσεις, χωρίς να έχουν διαπράξει αξιόποινες πράξεις, αλλά με μόνο το αιτιολογικό ότι δεν ανήκουν στον δικό τους, προστατευόμενο πολιτικό χώρο, απαγορεύουν την δημοσίευση ακόμη και Πασχαλιάτικων ευχών.
Όλοι γνωρίζουμε την Κυβερνητική προσπάθεια του Αφελληνισμού και λαθροεποικισμού, την προσπάθεια Αποχριστιανοποίησης της Ελλάδος, το κλείσιμο των εκκλησιών, αλλά το ότι θα απαγορεύονταν ακόμη και οι ευχές Χριστουγέννων, Πάσχα και της Παναγίας, αυτό δεν ξέρω ακόμη αν η Κυβέρνηση το ανέχεται απλώς ή συνηγορεί κιόλας!
Όπως και να έχει, όταν ένα Κράτος δεν έχει Ηγήτορες που να σηκώνουν το χέρι και να χτυπάν όποιον επιβουλεύεται τα ήθη και τις παραδόσεις του Ελληνικού γένους, τότε οι πολίτες του θα βρίσκονται στο έλεος των ξένων Διεθνών Κακοποιών που διαφεντεύουν την ζωή μας.  Ένα κράτος χωρίς δική του βούληση.
Έτσι, εάν αύριο, με την ανοχή των δήθεν Κυβερνήσεων της Ελλάδος, μας κλείσουν, όχι μόνον το facebook αλλά και τα σπίτια, δεν θα φταίνε οι άλλοι αλλά οι ανίκανοι υπερασπιστές των Ελλήνων και των Ελληνικών συμφερόντων.
Τα παραπάνω γράφτηκαν γιατί δημοσιεύσαμε Πασχαλιάτικες ευχές πολιτικού προσώπου μη ανήκον στην Κυβέρνηση και στην Αντιπολίτευση!

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply