Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Στο βίντεο του μαθήματος  του θεατρικού παιχνιδιού που αναρτήθηκε στις 23 Απριλίου 2020  στη σελίδα μας στο facebook  ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου,  η δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού του ΚΔΑΠ  μας, ανήγγειλε τον Διαγωνισμό Παραμυθιού που αφορά στους μαθητές όλων των δομών μας.
Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από τη ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: Ο  Iσπανός συγγραφέας του Δον Κιχώτη Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο Άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σέξπηρ. Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως
Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.
Έτσι και εμείς αποφασίσαμε να τιμήσουμε την ημέρα αυτή με την έναρξη του δικού μας Διαγωνισμού συγγραφής παραμυθιού ή ιστορίας. Ημέρα έναρξης του Διαγωνισμού ήταν  η 23η Απριλίου και ημέρα λήξης η 31η Μαΐου 2020.  Στείλτε μας το παραμυθάκι σας στη σελίδα του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στο Facebook, στο  email  του AΘΛΟΥ  athlosgroup@yahoo.com ή στο zisimaria09@gmailTο  καλύτερο παραμύθι ή ιστορία,  θα κερδίσει ένα ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΚΠΛΗΞΗ.
Μέσα από τη διαδικασία συγγραφής παραμυθιού προωθείται η φαντασία, η δημιουργικότητα, η συγγραφή και ο ορθός λόγος.  To παραμύθι μπορεί να κινητοποιήσει τα παιδιά να το χρησιμοποιήσουν ως μέσο μετάδοσης όμορφων μηνυμάτων,  να  μας προβληματίσουν  αλλά και να αποτελέσει το μέσο μετάδοσης των ιδεών και των συναισθημάτων τους.
 Ιδέες και εργαλεία για την οργάνωση  της σκέψης των μαθητών  πάνω στο χαρτί και τη δημιουργία αυτοσχέδιας ιστορίας ή παραμυθιούδίνει με τα βιντεάκια που αναρτώνται καθημερινά στην σελίδα μας , η  δασκάλα θεάτρου – θεατρικού παιχνιδιού του ΚΔΑΠ μας.
Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο 
και  είμαστε σίγουροι ότι θα κρατήσουμε την πιο διασκεδαστική και δημιουργική συντροφιά!



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply