Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ: ΕΚΚΕΝΩΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Φωτιά στις σκηνές των προσφύγων που είχαν κατασκηνώσει απέναντι από τις Καστανιές Έβρου έβαλαν οι τουρκικές Αρχές, όπως φαίνεται σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από κυβερνητικούς κύκλους.


Στα πλάνα φαίνονται οι σκηνές να έχουν τυλιχθεί στις φλόγες κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της νύχτας –δηλαδή πριν απομακρυνθούν από την περιοχή οι πρόσφυγες και μετανάστες.
Την είδηση πως ο καταυλισμός μεταναστών που είχε στηθεί στην τουρκική πλευρά των συνόρων στον Έβρο επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3. Είπε πως πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μετανάστες μεταφέρονται στο εσωτερικό της Τουρκίας.
Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως η διάταξη των ελληνικών δυνάμεων παραμένει η ίδια. Μάλιστα, ο κ. Παναγιωτόπουλος αποκάλυψε πως θα μεταβεί ο ίδιος στην περιοχή προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εκκένωση του καταυλισμού που βρίσκεται απέναντι από τις Καστανιές ξεκίνησε τα ξημερώματα ενώ αυτή την ώρα παραμένουν στο σημείο ελάχιστοι άνθρωποι.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, οι τουρκικές Αρχές μετακίνησαν περίπου 1.500 μετανάστες, που τις τελευταίες εβδομάδες παρέμεναν στα ελληνοτουρκικά σύνορα και κατά διαστήματα προσπαθούσαν να περάσουν το φράχτη και να μπουν στο ελληνικό έδαφος.














https://www.protothema.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply