Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΣΕ ΚΕΠ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Επίσκεψη του Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά σε ΚΕΠ των Δήμων Θεσσαλονίκης και Πυλαίας-Χορτιάτη. – Συνεχίζεται η δια ζώσης καταγραφή της καατάστασης του δικτύου των ΚΕΠ. 

O Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε σήμερα ΚΕΠ του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, στο πλαίσιο σειράς επισκέψεων στο δίκτυο των ΚΕΠ της χώρας, με στόχο τη δια ζώσης καταγραφή των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν και τη χάραξη του οδικού χάρτη αναβάθμισης του θεσμού και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες.

Επιπλέον, ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη και Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Ιγνάτιο Καϊτετζίδη, με τους οποίους και συζήτησε τις μεταρρυθμιστικές προτάσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμού.

Επίσης, ο Υφυπουργός συνομίλησε με τους υπαλλήλους και τα στελέχη των ΚΕΠ και διαπιστώθηκε πλήρης σύμπλευση με τις προτάσεις του Υπουργείου.

Ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς δήλωσε: «Συνεχίζουμε τις επισκέψεις στα ΚΕΠ ανά την Ελλάδα και τη δια ζώσης καταγραφή των προβλημάτων τους.Επισκέφθηκα, σήμερα,  ΚΕΠ του Δήμου Θεσσαλονίκης και Πυλαίας-Χορτιάτη και συναντήθηκα με τους Δημάρχους Κωνσταντίνο Ζέρβα και Ιγνάτιο Καϊτετζίδη, ο οποίος είναι και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας. Είμαι ευτυχής που και οι δύο Δήμαρχοι είναι αρωγοί στην προσπάθεια αναβάθμισης των ΚΕΠ και υποστηρίζουν εν γένει κάθε δράση ψηφιακού εκσυγχρονισμού της χώρας».



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply