Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ EM
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Εάν αναζητάς έναν σωστό και γρήγορο τρόπο για να έρθεις και πάλι σε φόρμα μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και να προετοιμαστείς κατάλληλα για το καλοκαίρι , χωρίς ρίσκο τραυματισμών, με χαρά σου ανακοινώνουμε ότι βρήκαμε και το πώς, αλλά και τον πλέον κατάλληλο τρόπο.
Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην 25ης Μαρτίου 24 στο Κιλκίς και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Μαυρογενίδης Παναγιώτης, βρήκαν και σου προτείνουν έναν σχετικά νέο (στην Ελλάδα) τρόπο για σωστή και αποτελεσματική εκγύμναση. Αυτόν της ηλεκτρομυοδιέγερσης EMS (Electric Muscle Stimulation). Και μάλιστα, χωρίς καλώδια.
Το EMS είναι το όνομα της προπόνησης. Το I-MOTION είναι το μηχάνημα, μέσω του οποίου πραγματοποιείται η προπόνηση και το Kinesis-Gym πρωτοπορώντας για άλλη μια φορά το φέρνει σε αποκλειστικότητα στην πόλη του Κιλκίς.
Ο Παναγιώτης θα γίνει ο άνθρωπός σου. Γιατί; Γιατί είναι εκπαιδευμένος και εξειδικευμένος στο σύστημα αυτό.
Επίσης, φροντίζει να ενημερώνεται διαρκώς, καθώς ταξιδεύει και στο εξωτερικό με σκοπό να βελτιώσει την τεχνική και να είναι πάντα up do date.
«Το EMS γυμνάζει όλες τις μεγάλες μυϊκές ομάδες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μέσα σε 25 λεπτά γυμνάζεις όλο το σώμα, μέσω μιας κυκλικής προπόνησης, η οποία προσφέρει ενδυνάμωση, καταπολεμά την κυτταρίτιδα στις γυναίκες και την κοιλίτσα στους άνδρες. Είναι μια μορφή γυμναστικής που δεν περιέχει τον κίνδυνο τραυματισμού, ενώ απαιτείται φυσικά το ιατρικό ιστορικό του κάθε ανθρώπου».
Παράλληλα, ο Παναγιώτης εξηγεί την όλη διαδικασία, η οποία πραγματοποιείται πάντα με την επίβλεψη του trainer. «Ο trainer καταλαβαίνει σε τι επίπεδο και σε τι αντοχή βρίσκεσαι και φροντίζει να ρυθμίζει ό,τι χρειάζεται».
Κάτι πολύ, μα πολύ σημαντικό που διευκρινίζει ο Παναγιώτης και που αξίζει να δώσεις προσοχή, είναι ότι το EMS είναι wireless, δεν έχει, δηλαδή, καλώδια, ενώ δε μένεις στατικός. «Κάνεις προπόνηση στο χώρο του γυμναστηρίου, δε σε δεσμεύει το καλώδιο. Έχεις απόσταση έως και 100 μέτρα να κάνεις όργανα, διάδρομο, ποδήλατο. Αυτό δεν υπήρχε. Και είναι πολύ σημαντικό να το γνωρίζει ο κόσμος».
Η ηλεκτροδιέγερση, τονίζει ο Παναγιώτης, άρχισε να γίνεται για αποκατάσταση των αθλητών, είναι ουσιαστικά, ενεργητική-παθητική γυμναστική. «Ο κόσμος το αγάπησε και το αγκάλιασε, είναι πρωτοποριακό και διαδεδομένο πολύ στην Ευρώπη». Επίσης, σύντομα θα υπάρξει παρουσία του συγκεκριμένου συστήματος στο Κολωνάκι, το Μαρούσι, τη Κηφισιά, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, τη Μύκονο, τη Νάξο, την Κέρκυρα και την Ίο.
Κάποιος αρχάριος στη γυμναστική, ενδείκνυται να ξεκινήσει με το EMS;
«Ναι, είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει. Ενεργοποιεί σιγά σιγά όλο το μυικό σύστημα και σε βάζει σε διαδικασία να ‘χτίζεις’ μυικό ιστό, χωρίς τραυματισμούς. Σε ενδυναμώνει και μετά μπορείς να κάνεις και άλλες προπονήσεις, όπως βάρη».
Επίσης, ο Παναγιώτης εξηγεί ότι σε περιόδους μεγάλης απουσίας, εάν δηλαδή κάποιος έχει αποχή έναν χρόνο από τη γυμναστική, είναι προτιμότερο να μπαίνει ξανά στο «παιχνίδι» με το EMS.
Γυρνάμε από διακοπές των Χριστουγέννων. Τι κάνουμε με το θέμα της άσκησης; Πόσο γρήγορα επανερχόμαστε;
«Ξεκινάμε με χαμηλούς ρυθμούς και πρώτα βάζουμε στο πρόγραμμά μας το αερόβιο, ώστε να κάψουμε περισσότερες θερμίδες. Φυσικά, επανερχόμαστε και στις συνήθειες της διατροφής. Τις πρώτες μέρες πρέπει να κάνουμε κυκλική προπόνηση για όλο το σώμα. Το σώμα μας θυμάται, και αν του δώσουμε τρεις εβδομάδες αποκτά την αντοχή που είχε».
Σε επαναφέρω στο EMS και στην ηλεκτροδιέγερση. «Δύο φορές την εβδομάδα αρκούν και πρέπει να υπάρχει απόσταση μεταξύ τους τρεις ημέρες».
Κάτι άλλο ιδιαίτερα σημαντικό, το οποίο σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί, είναι το κόστος. Με χαρά σου ανακοινώνω ότι αυτό είναι πολύ προσιτό και δε θυμίζει σε τίποτα τα υψηλά ποσά που απαιτούνται συνήθως για personal training. Ο Παναγιώτης σου δίνει την επιλογή να κλειδώσεις την μηνιαία συνδρομή EMS Training, κάνοντας το κόστος απόλυτα προσιτό.
Είναι ο άνθρωπός σου. Και αν δεν είναι, θα γίνει. Γνωρίζει πολύ καλά τη δουλειά του και είναι αυθεντία στον τομέα του. Δεν πιστεύω να το σκέφτεσαι ακόμη!
📌 Σήμερα και για μια ολόκληρη εβδομάδα σου δείνει το γυμναστήριο Kinesis Gym την δυνατότητα να επικοινωνήσεις και να κλείσεις δωρεάν δοκιμαστική προπόνηση, μην χάσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις κάτι εντυπωσιακά μοναδικό!!
ℹ 
Info
Kinesis-Gym EMS i-motion Training Center: 25
ης Μαρτίου 24 Κιλκίς | τηλ. 23410 20450


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply