Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ (4.12.19)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Πολλοί θα διερωτάστε: Τί έπαθε ο Θεόφιλος; Μήπως ήθελε να γίνει Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς; Μήπως ήθελε να γίνει διοικητής του hot spot  του Κιλκίς;  (αν γίνει, όποτε γίνει). Όχι, αλλά γιατί βλέπω πως χάθηκε η εμπιστοσύνη πολλών Κιλκισιωτών βλέποντας καλαμοκαβαλάρηδες  γύρω από «τραπέζια», «τραπεζαρίες» γραφεία και γραφειάρες! Γιατί βλέπω για πρώτη φορά σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα διακυβέρνησης οι υποστηρικτές της και ψηφοφόροι της να είναι τόσο δυσαρεστημένοι!
Εδώ λοιπόν θα σας γράψω για τους ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ και για τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ. 1.- Ο λούμπεν της Πολιτικής. 2.- Επειδή δεν κατάφερε να ανέβει στην κεντρική πολιτική σκηνή, αρκείται στο παρασκήνιο και τα υπόγεια. Ως αποτέλεσμα, ορισμένες αισθήσεις του (όραση, ακοή) έχουν ατονήσει πλήρως, ενώ άλλες (γεύση, αφή, όσφρηση) έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Κάτι σαν του τυφλοπόντικες, αλλά προς το χειρότερο.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. 1. Σε τι διαφέρει ο Πολιτικός από τον ψεύτη; Και οι δύο λένε ψέματα, ο πρώτος κατ’ επάγγελμα  και ο δεύτερος κατ’ ανάγκη. 2.- Σε τι διαφέρει ο πρόσκοπος από τον πολιτικό; Και οι δύο βοηθάνε την γιαγιά  να κατέβει από το λεωφορείο. Στην περίπτωση του πρόσκοπου η γιαγιά ήθελε πραγματικά να κατέβει ενώ στην περίπτωση του βουλευτή την κατέβασε με το ζόρι.
Η διαφήμιση που προηγείται του δικού μου βίντεο είναι της google Αυτό γίνεται συνήθως όταν υπάρχει πολύ μεγάλη θεαματικότητα στα βίντεο που αναρτώ. Δεν είναι στο χέρι μου γιά να τα αφαιρέσω. Χίλια συγγνώμη.




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply