Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΒΑΘΡΟ ΤΟ KINESIS
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Στο υψηλότερο βάθρο το Kinesis
Στις 9 Νοεμβρίου στο Σιεντλσε Πολωνίας πραγματοποιήθηκε διεθνές πρωτάθλημα στο άθλημα του Kyodokyokushin. Συμμετείχαν πάνω από 20 χώρες από όλον τον κόσμο με πάνω από 350 αθλητές.
Την Ελληνική αποστολή εκπροσώπησε το Kinesis με τους αθλητές Σταύρο Σοαντζόγλου, που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία ανδρών στα -70, τον Αντώνη Γιαννακίδη, που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία masters -80 και τον Κωνσταντίνο Σοαντζόγλου, που κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία εφήβων στα -65. Επίσης, ο αρχηγός της αποστολής Αντώνης Γιαννακίδης εκτέλεσε και χρέη κεντρικού διαιτητή στο πρωτάθλημα αυτό.

Η σκληρή δουλειά απέδωσε στο έπακρο και δεν άφησε περιθώρια για αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων, το επίπεδο των Ελλήνων αθλητών ανταγωνίζεται επάξια και πρωταγωνιστεί στον διεθνή χώρο. Επόμενος στόχος για το Kinesis Fight Club είναι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Βουδαπέστη.



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply