Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ EUBORCO ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13/11/2019 ΣΤΙΣ 10:00
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Δελτίο Τύπου
Ο Δήμος Παιονίαςστο πλαίσιο της υλοποίησης του έργουEUBorCo«Ευρωπαϊκές συνοριακές κοινότητες: ανταλλαγή εμπειριών και πρακτικών για την υποδοχή προσφύγων και την κοινωνική αλληλεγγύη» του προγράμματος  «Ευρώπη για τους Πολίτες - Σκέλος 2 συμμετοχή  στις  δημοκρατικές  διαδικασίες  και  στα  κοινά», που η εφαρμογή του ξεκίνησε το 2018 , φιλοξενεί μεταξύ 11/11/2019 και 14/11/2019 4ήμερη διακρατική δράση με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων από την Ιταλία, την Ισπανία, τη Μάλτα, τη Βουλγαρία και του δήμου Γευγελής με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών από την διαχείριση του μεταναστευτικού.
Στο πλαίσιο αυτής της διακρατικής δράσης, οι εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων φορέων θα επισκεφθούν τις τοποθεσίες που εξελίχθηκε η προσφυγική κρίση κατά το 2015, θα συναντηθούν με αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη του Δήμου, εκπροσώπους τοπικών φορέων και ομάδες εθελοντών και θα ανταλλάξουν εμπειρίες και πρακτικές για την ανάπτυξη κοινού σχεδίου δράσης.
Ειδικά την Τετάρτη 13/11/2019 μεταξύ 10:00 - 13:00 θα πραγματοποιηθεί επίσης Ανοιχτή Εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου με τίτλο «Παρουσίαση δράσεων και καλών πρακτικών στο πλαίσιο του έργου EUBorCo».
Παρακαλούμε για την προβολή και δημοσιογραφική κάλυψη της δράσης.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply