Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΛΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ" (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Κασιδιάρης:“Ντροπή σου λαθροδήμαρχε!” Μόνο η Χρυσή Αυγή αντιστάθηκε στο πακιστανικό σχολείο του Μπακογιάννη - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Μπακογιάννης προσπάθησε με φανατισμό να επιβάλλει την λειτουργία πακιστανικού σχολείου στα Σεπόλια, με την έγκριση όλων των παρατάξεων του αντισυνταγματικού τόξου. 
Σφοδρή ήταν η αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη και της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα".
Καταθέσαμε αδιάσειστα στοιχεία για την σύνδεση της οικογένειας Μητσοτάκη με τις ΜΚΟ που προωθούν την λαθρομετανάστευση: η θεία του Μπακογιάννη, Αντιγόνη Λυμπεράκη, είναι γενική διευθύντρια της ΜΚΟ Solidarity Now, που χρηματοδοτείται από το Open Society του George Soros
Καταδείξαμε το ποιόν της πακιστανικής οργάνωσης Unity, που ο Μπακογιάννης χαρίζει το 144ο Δημοτικό Σχολείο στα Σεπόλια: ντύνουν παιδάκια με στολές του στρατού του Πακιστάν, κραδαίνουν όπλα και κραυγάζουν "Αλλάχ - Αλλάχ" και "Πακιστάν - Πακιστάν". Ο εκπρόσωπός τους, Ασλάμ, καταζητείται διεθνώς για διακίνηση λαθρομεταναστών, σύμφωνα με την πακιστανική πρεσβεία!
Αυτούς τους ανθρώπους χρησιμοποιεί ο Μπακογιάννης για να διαλύσει τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδος! Στην ψηφοφορία που ακολούθησε ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ - ΠΛΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!
Είχε προηγηθεί άρνηση των ίδιων συστημικών παρατάξεων να καταδικάσουν το τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής την 1η Νοεμβρίου, ενώ σύσσωμοι ψήφισαν υπέρ του ψηφίσματος της Ανταρσύα..


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply