Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΟΥΓΓΑΡΙΑ ERASMUS+ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΥΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Bekescsaba ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ “Bethechangeyouwanttosee” που υλοποιεί το σχολείο μας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη δύο καθηγητών και έξι μαθητών στην Bekescsabaτης Ουγγαρίας από 12 έως 18 Μαΐου 2019.
Στις 12 Μαΐου συγκεντρωθήκαμε στο αεροδρόμιο Μακεδονία και αναχωρήσαμε για Βουδαπέστη, και μετά από 3 ώρες φτάσαμε στην Bekescsaba.
Την Δευτέρα ξεκίνησαν οι εργασίες του προγράμματος με τις παρουσιάσεις των σχολείων, των πόλεων και των χωρών. Αμέσως μετά ακολούθησε μια περιήγηση στην πόλη.
Την Τρίτη και την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν υποδειγματικές διδασκαλίες, ενώ τα απογεύματα είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας και τα παιδιά να συναναστραφούν με συνομηλίκους τους άλλων χωρών.
Την Τετάρτη πραγματοποιήσαμε ημερήσια εκδρομή στην Βουδαπέστη και ξεναγηθήκαμε σε σημαντικά μνημεία της πόλης, όπως το Κοινοβούλιο και τον Προμαχώνα των Ψαράδων.
Τέλος, την Πέμπτη επισκεφτήκαμε την Gyula, όπου περιηγηθήκαμε στο GyulaiAlmasy-kastelyLatogatokozpont και ακολούθως πήγαμε στο spaGyulaiVarfurdo. Τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους.
Το Σάββατο επιστρέψαμε γεμάτοι εμπειρίες, εικόνες,  υπέροχες αναμνήσεις και ανυπομονησία για το επόμενο εκπαιδευτικό ταξίδι.





About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply