Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΦΡΑΓΓΙΔΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω  όλους τους δημοκρατικούς προοδευτικούς πολίτες  του νομού Κιλκίς από τα βάθη της καρδιάς μου  που συμμετείχαν στον κοινό μας  αγώνα για την επαναφορά της δημοκρατικής παράταξης στο Κιλκίς .Η επιτυχία, που θέλω να ομολογήσω, ήταν πάρα πολύ δύσκολη αλλά έχει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, ότι μετά από 8 χρόνια ο δημοκρατικός κόσμος του  Κιλκίς θα έχει εκφραστή στο νέο κοινοβούλιο . Αφήνουμε πίσω τα οχτώ χρόνια που ο τόπος  μας ήταν  παραγκωνισμένος, παροπλισμένος και αδικημένος  και πάμε μπροστά. Επίσης Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψήφιους μου Στέφανο Παραστατίδη ,Γιώργο Αναστασιάδη, Αλεξάνδρα Στεφανίδου και ΚαλιρόηΜπαντρά  που με πολιτικό πολιτισμό αγωνιζόμενοι πετύχαμε αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα για τη δημοκρατική παράταξη στο Νομό Κιλκίς . Τώρα όλοι μαζί ξεκινάμε για ένα καλλίτερο αύριο για όλες τις Κιλκισιώτισες και τους Κιλκισιώτες.
Γιώργος Φραγγίδης
Βουλευτής Κιλκίς
Κίνημα Αλλαγής ΠΑΣΟΚ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply