Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΗΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ (ΒΙΝΤΕΟ + 134 ΦΩΤΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Χθες  Δευτέρα 1.7.19  έγινε η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών  της Νέας Δημοκρατίας  του Νομού Κιλκίς, μπροστά στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Παιονίας, στο Πολύκαστρο.
Τους ομιλητές παρουσίασε το νεότερο μέλος της ΔΗΤΟ Παιονίας η κ. Γαρυφαλλιά  Αϊδαρίνη.
Τον λόγο πήρε πρώτος ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ κ. Σκαντζούρης Δημήτριος, ακολούθησε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Κιλκίς κ. Παπαδόπουλος Μηνάς.
Στο βήμα ανέβηκαν κατά αλφαβητική σειρά οι υποψήφιοι βουλευτές:
1.- Αναστασία (Νατάσα) Ανανιάδου, μόλις 27 ετών, δικηγόρος η επονομαζόμενη «Σιδηρά Κυρία» που παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει να επιδείξει  μεγάλη προσφορά στα αυτοδιοικητικά πράγματα του Κιλκίς, καθώς είναι ακόμη, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.
2.- Γιώργος Γεωργαντάς, δικηγόρος, Βουλευτής  και πρώην υφυπουργός με την Νέα Δημοκρατία.
3.- Κωνσταντίνος Κιλτίδης, γιατρός, πρώην υφυπουργός Γεωργίας με την Νέα Δημοκρατία.
        Για τους δύο παραπάνω δεν θα κάνω κανένα άλλο σχόλιο μήπως και τους αδικήσω για την προσφοράς τους  στην Νέα Δημοκρατία! Ίσως εσείς να γνωρίζετε περισσότερα!
4.- Αμαλία Ξοπλίδου, οικονομολόγος και υποδιευθύντρια της Τράπεζας Πειραιώς στο Κιλκίς η οποία υπηρέτησε την Νέα Δημοκρατία από θέσεις ευθύνης το κόμμα.
Και τέλος
Ο Νικόλαος Σαχπεκίδης  γιατρός  χειρούργος καρδιολόγος, ο οποίος μένει μονίμως στην Θεσσαλονίκη . Το 2014 ήταν υποψήφιος  δημοτικός σύμβουλος  με το Παύλο Τονικίδη, ο οποίος ήταν απέναντι από τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας κ. Δ. Σισμανίδη. Στις τελευταίες εκλογές του 2019  και πάλι ήταν απέναντι στον υποψήφιο δήμαρχο που στήριζε η Νέα Δημοκρατία κ. Δημήτρη Κυριακίδη, μια και στήριζε φανερά και πάλι τον αντίπαλο της Νέας Δημοκρατίας κ. Παύλο Τονικίδη. Σήμερα είναι η έκπληξη στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, μια και όλοι απορούν με το τι είναι αυτό που ώθησε την Νέα Δημοκρατία στην επιλογή του στο ψηφοδέλτιο, αφού μέχρι το παρά πέντε ήταν υποψήφιος ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος.
Ελπίζουμε να είναι η ευχάριστη έκπληξη αυτών των εκλογών!
Η εκδήλωση έγινε σε σχετικά μπροστά σε μικρό ακροατήριο, μια και οι φίλοι και ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, αυτές τις ημέρες, κυριολεκτικά βρίσκονται καθημερινά σε εκδηλώσεις και ομιλίες των υποψηφίων Βουλευτών.
Δείτε το βίντεο:




































































































































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply