Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ Ή ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ; ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΓΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Η ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΙΓΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Όσο δύσκολη και αν φαίνεται η επιλογή του νέου δημάρχου Κιλκίς την προσεχή Κυριακή, τόσο πιο εύκολη είναι, μια και το Κιλκίς δεν είναι Τόκιο, όπως έλεγε ένας πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς και μακαρίτης ο Σισμανίδης Στ. από τον Άγιο Χαράλαμπο.
Δεν είναι δύσκολο να κρίνουμε τον ικανότερο, τον άνθρωπο που έδειξε πως μπορεί να συνθέσει, να μη είναι συγκρουσιακός, να μη καταγίνεται με μικρά και υπόγεια συμφέροντα.
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε επί τέλους το μήνυμα που έδωσαν όλοι οι πολίτες-ψηφοφόρου του δήμου Κιλκίς που επέλεξαν δημοτικούς συμβούλους κατά 80% νέους ανθρώπους και νέους με νέες ιδέες και απέρριψαν ότι παλιό και κατά την γνώμη τους, διεφθαρμένο υπήρχε στην προηγούμενη διοίκηση του δήμου Κιλκίς.
Ο κόσμος θέλει πλέον να δώσει την διοίκηση του δήμου σε έναν δυναμικό και νέο δημοτικό  συμβούλιο, με έναν νέο δήμαρχο που να μπορεί να συνεννοείται στην γλώσσα τους και να ξεχάσουν τα όσα ήξεραν μέχρι χθες.  Θέλουν οι Κιλκισιώτες έναν νέο που να τους εκφράζει, να τους παρακινεί, να τους εμπνέει και όχι να συνεχίσει να κρίνει το παλιό με το παλαιότερο!
Οι Κιλκισιώτες έχουν την μοναδική ευκαιρία να αλλάξουν την παλιά νοοτροπία του δήμου Κιλκίς, έχουν την ευκαιρία να αφήσουν πίσω νοοτροπίες παλαιοκομματικών προσώπων, να έχουν την δύναμη να λένε ΟΧΙ σε εξωτερικούς παράγοντες, να έχουν κάνει τον αγώνα τους από δικούς τους πόρους και όχι από «προσφορές» που πρέπει να επιστραφούν, ούτε από δανεικά και αγύριστα προς το παρόν.  Θέλουμε έναν άνθρωπο που να μην τον κάνουν κουμάντο άλλα κέντρα οικονομικά αλλά να είναι στιβαρός, με στόχους που να μη τους αλλάζει κατά πως θέλουν κάποια οικονομικά συμφέροντα.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε ατέλειωτες σελίδες με το τι πρέπει να επιλέξουμε μεταξύ των προσόντων του νέου Δημάρχου Κιλκίς. Σήμερα ιδιαίτερα που είναι καταφανής η διαφορά νοοτροπιών και προσωπικοτήτων των δύο υποψηφίων δημάρχων.
Το κυρίαρχο είναι: «θέλουμε σύνθεση από την αποσύνθεση ή σύνθεση με καινούρια πρόσωπα;


ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply