Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ETHΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ "ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ "ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ"
ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ 2019
Τον ετήσιο χορό του συλλόγου μας διοργανώνουμε οι Αργοναύτες το Σάββατο 06 Απριλίου 2019, στο κοσμικό κέντρο διασκέδασης"Θέατρο". 'Ωρα έναρξης: 20.30
Τα χορευτικά του συλλόγου μας θα παρουσιάσουν την μέχρι τώρα δουλειά τους υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών και χοροδιδασκάλων τους κου Αργύρη Κετσετσή και κας Δήμητρας Αρσενικού (τμήματα παιδικά και εφηβικό), κου Παραδείση Καλαμαρινού (τμήμα ενηλίκων) και κουΚώστα Νικολαΐδη (τμήμα ενηλίκων και τμήμα παραστάσεων) και φίλοι και μέλη του συλλόγου θα διασκεδάσουμε παρέα σε παραδοσιακόποντιακό γλέντι.
Κοντά μας θα έχουμε στη λύρα και το τραγούδι τους Ιορδάνη και Λάζο Σαλονικίδη, τον Δημήτρη Δαμιανίδη και τον Θεόφιλο Αγγελίδη. Στο νταούλι θα είναι ο Μπάμπης Κιτσονίδης και ο Στέλιος Τερζόπουλος. Στο κλαρίνο ο Γιώργος Ιακωβίδης.
Προσκλήσεις προπωλούνται. Η τιμή της πρόσκλησης είναι στα 15 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού και ένα πότο και αναψυκτικό στα δύο άτομα.  
Θα χαρούμε να σας έχουμε παρέα σε αυτήν την όμορφη παραδοσιακή βραδιά.
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                                              Η Γ. Γραμματέας
Λαβασάς Π. Αθανάσιος                          Σαββίδου Σ. Λένα


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply