Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» »Unlabelled » “ΓΕΝΕΣΙΣ: Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ”
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Έχοντας συμπληρώσει 15 χρόνια παρουσίας, η Κλινική επενδύει συνεχώς σε τεχνολογία και καινοτόμες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας
Με περισσότερα από 58.000 νεογνά να βλέπουν το πρώτο φως της ζωής στους ιδιαίτερα διαμορφωμένους χώρους της και με καινοτόμες επιλογές για τον τοκετό, Γένεσις Μαιευτική Γυναικολογική Χειρουργική Κλινική, αποτελεί σημείο αναφοράς για όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Από τον Νοέμβριο του 2004, όταν πραγματοποιήθηκε ο πρώτος τοκετός, μέχρι σήμερα, η ΓΕΝΕΣΙΣ έχει εξελιχθεί ως η μεγαλύτερη Κλινική Γυναίκας στη Βόρεια Ελλάδα, με ένα στα 3 παιδιά που γεννιούνται στη Θεσσαλονίκη, να γεννιούνται εκεί. Εκατοντάδες συνεργάτες ιατροί και χιλιάδες γυναίκες εμπιστεύονται την Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, εκτιμώντας την ασφάλεια που παρέχει η Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, η ΜΕΘ Ενηλίκων, η 24ωρη λειτουργία των εργαστηρίων, το έμπειρο προσωπικό. Η Κλινική έχει πλέον εντάξει στη λειτουργία της τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής, Χειρουργική Μαστού και Ενδοκρινών Αδένων και Τμήμα Γενικής Χειρουργικής για άντρες και γυναίκες, διενεργώντας πάνω από 10.000 μικρές και μεγάλες επεμβάσεις ετησίως.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ

Με την ευθύνη του Leader της μαιευτικής, η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ στηρίζει έμπρακτα το φυσιολογικό τοκετό και τον τοκετό στο νερό, τον αποκλειστικό θηλασμό, το rooming in και την επαφή νεογνού - μητέρας. Με πρωτοποριακά προγράμματα όπως το Βάπτισμα Μητρότητας και την ειδική γυμναστική Fit For 2 για τις εγκύους, η ΓΕΝΕΣΙΣ έχει αναδειχθεί πλέον σε σημείο αναφοράς για την Έγκυο Γυναίκα και όχι μόνο. Σε ένα υπέροχο και ήσυχο φυσικό περιβάλλον, με σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις με θέα όλη τη Θεσσαλονίκη και άνετο χώρο στάθμευσης, διαμορφώσαμε το ιδανικό περιβάλλον τόσο για τη χαρά του τοκετού όσο και για την αντιμετώπιση ιατρικών προβλημάτων.


ΤΜΗΜΑΤΑ


Στην Κλινική λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα:
1) Μαιευτικό Τμήμα με 12 μονόκλινες αίθουσες τοκετού και αίθουσα τοκετού στο νερό.
2) Γυναικολογικό τμήμα με τον πλέον προηγμένο λαπαροσκοπικό εξοπλισμό
3) ΜΕΝΝ με υπερσύγχρονες θερμοκοιτίδες και αναπνευστήρες για υψίσυχνο και μη επεμβατικό αερισμό νεογνών, από τις ελάχιστες στη Βόρεια Ελλάδα.
4) ΜΕΘ Ενηλίκων 6 κλινών
5) Χειρουργικό τμήμα με εξειδίκευση στη χειρουργική κήλης και παχέος εντέρου.
6) Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής με εξειδίκευσης στην Αυξητική Μαστού.
7) Κέντρο Μαστού με ψηφιακό μαστογράφο, το οποίο παρέχει όλο το φάσμα των υπηρεσιών από την πρόληψη έως την πλήρη χειρουργική αντιμετώπιση και αποκατάσταση για τον καρκίνο του μαστού.
8) Μικροβιολογικά εργαστήρια με 24ωρη λειτουργία.
9)Εμβρυομητρικό Τμήμα προγεννητικού ελέγχου.
10)Ογκολογικό και Εμβρυομητρικό συμβούλιο που παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του σε δύσκολα περιστατικά, με τη συμμετοχή εξειδικευμένων ιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων.
11) Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ έχει πιστοποιηθεί από τον Διεθνή Οργανισμό Temos, σύμφωνα με το πρότυπο “Quality in International Patient Care’’, με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 15224:2012 και με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015. Επίσης βραβεύθηκε ως “Diamond of the Greek Economy 2018”, ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρίες.


ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη επενδυτικό πρόγραμμα 2 εκατ. Ευρώ που περιλαμβάνει την εγκατάσταση Μαγνητικού Τομογράφου που θα συμπληρώσει τον Αξονικό Τομογράφο που λειτουργεί ήδη, τη δημιουργία της πιο σύγχρονης χειρουργικής αίθουσας στη Β. Ελλάδα, την προμήθεια εμβρυομητρικού υπερήχου Ε10 και την εγκατάσταση συμπαραγωγής με φυσικό αέριο και φωτοβολταϊκών συστημάτων, ώστε να γίνει από τις πρώτες «πράσινες» μονάδες υγείας στην Ελλάδα.
Και βεβαίως η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της που θεωρείται από το πλέον έμπειρο στον ειδικό τομέα που δραστηριοποιείται, και στηρίζεται στην επιλογή συνεργατών ιατρών υψηλού επιστημονικού επιπέδου, ώστε να βρίσκεται συνεχώς στην κορυφαία θέση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρει.




Kathimerini.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply