Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά την λαίλαπα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες λόγω της πολιτικής του Μητσοτάκη σε όλες τις πλευρές τις ζωή ς τους, από το μπακάλικο της γει...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΝΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑΣ ΠΕΤΥΧΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΕ 3-1 ΣΕΤ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση


    Νίκη πρωτιάς πέτυχε η ομάδα Κορασίδων του Αίαντα απέναντι στον Πιερικό Κατερίνης. Στην προτελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κορασίδων οι δύο ομάδες που οδηγούσαν την κούρσα διασταύρωσαν τα ξίφη τους.
    Καταιγιστικός ο ΑΙΑΣ με εξαιρετική παρουσία σε όλους τους τομείς έδειξε από την αρχή ότι έχει αυτοπεποίθηση για τη νίκη (θυμίζουμε ότι στον πρώτο αγώνα είχε χάσει με 3-2 σετ) και μπορεί να την πετύχει. Αξιόμαχη η ομάδα του Πιερικού αγωνίστηκε μέχρι τέλους καθώς ακόμη και ήττα με 2 σετ της αρκούσε για να παραμείνει στην 1η θέση.

    Με αυτή τη νίκη ο Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ σκαρφάλωσε την κορυφή της βαθμολογίας και μια αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσει στην τελική φάση του Πρωταθλήματος Κορασίδων.

    Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τον ΣΦΚ Πιερικό τον οποίο και συγχαίρουμε για την εξαιρετική πορεία του.

    Τα σετ του αγώνα: 0-1 (18-25), 1-1 (25-17), 1-2 (18-25), 1-3 (16-25).

    Σύνθεση ομάδας: Εμμανουηλίδου Κ., Κώστογλου Σ., Βαμβάκα Ε., Κώστογλου Στ., Σεχάι Ε., Καντίδου Δ., Γεωργιάδου Δ., Καναρίδου Αν., Μαρουλάσοβα Μ., Ποπονίδου Χ., Λαμπριανίδου Αικ.
    Προπονητής: Σολκίδης Άγγελος
    Έφορος: Καντίδης Ιωάννης

    Η κατάκτηση της πρώτης θέσης έρχεται να προστεθεί στις πολλές διακρίσεις που πετυχαίνει ο Κιλκισιώτικος σύλλογος τα τελευταία χρόνια στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και επισφραγίζει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών και κορυφώνεται στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.
    Εγγραφές/Πληροφορίες
    Οι εγγραφές συνεχίζονται στα τμήματα υποδομών καθώς ο ΑΙΑΣ εκτός από αγωνιστικές ομάδες διατηρεί 3 τμήματα υποδομών για παιδιά 6 έως 12 ετών και 1 τμήμα για παιδιά 12-15 ετών με πρόγραμμα κατάλληλα διαρθρωμένο για τις ανάγκες της κάθε ηλικίας.

    Πληροφορίες: Ανδρέας Αβραμίδης Τ. 6972030876

    Κάντε τη σωστή επιλογή και δώστε την ευκαιρία στο παιδί σας να μάθει, να διασκεδάσει, να εξελιχθεί και ίσως γίνει αυτή η αυριανή πρωταθλήτρια!




    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply