Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΓΙΑΛΑΤΖΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ (ΚΑΚΩΣ) ΜΕ ΤΗΝ KILKISWEBTV!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Θα ήταν έπαινος για εμάς εάν είχε ασχοληθεί μια άλλη εφημερίδα και όχι το φερέφωνο των αριστερόστροφων φασιστών του ΣΥΡΙΖΑ! Θα ήταν τιμή εάν δεν ήταν εφημερίδα των ξενόδουλων με την προβιά  αριστερών. Όμως και πάλι όταν ασχολείται ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ με την kilkiswebtv, είναι κάτι!

 Όντως το φερέφωνο ή η εφημερίδα των γιαλατζή αριστερών, αυτών που υιοθέτησαν τον αριστερό φασισμό και πήραν μαζί τους όλους τους φασίστες, αφού φόρεσαν την προβιά και την μάσκα του Αριστερού, νομίζουν ότι έχουν σχέση με την αριστερά! Αριστερά η οποία όχι μόνον δεν είναι αριστερά, αλλά είναι μιάσματα για όλο τον αριστερό καλώς εννοούμενο χώρο!
Αυτή λοιπόν η εφημερίδα πανελλήνιας κυκλοφορίας, που έχει το 10% της αναγνωσιμότητας της kilkiswebtv, την    ενόχλησε η ερώτηση που κάναμε στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής. Ναι κύριοι του οργάνου των μασκοφόρων αριστερών,  έπρεπε να κάνω την εξής ερώτηση: «θα συνεργαζόσασταν  με τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να σωθεί η Ελλάδα;» Αλλά ήξερα όχι μόνο την δική του απάντηση αλλά του 72% των Ελλήνων θα ήταν: όχι συνεργασία με τους δήθεν ξενοκρατούμενους αριστερούς γιατί αυτοί δεν έχουν μπέσα και θα πουλούσαν και ολόκληρη την Ελλάδα»!

Και κάτι άλλο κύριοι της πανελλήνιας κυκλοφορίας όργανο των μασκοφόρων αριστερών, εάν τολμάτε ελάτε να δώσετε μία συνέντευξη! Επειδή όμως εμείς δεν δεχόμαστε προκατασκευασμένες ερωτήσεις, ελάτε, έχετε ανοιχτή πρόσκληση!  Με θέματα ανοιχτά για συζήτηση. Αν θέλετε στείλτε τον κ. Κοντονή! Αυτός ξέρει!

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply