Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΞΗ (6) ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΙΟΔΟΤΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



1.- ΤΣΙΠΡΑΣ: «Το δικό μας όραμα είναι ξεκάθαρο, αλλάζουμε την Πατρίδα». Δηλαδή την κάνουμε μικρότερη κατά μία Μακεδονία;

2.- ΤΣΙΠΡΑΣ: «Το δικό μας πρόγραμμα είναι προοδευτικό, αριστερό, κοινωνικό(;), για μια Ελλάδα ασφαλή, σύγχρονη, Ευρωπαϊκή, Δημοκρατική».
 α)Τελικά αποκλείεται να γνωρίζετε ο κ. Ταίπρα ότι προοδευτικό δεν είναι να λιώνεις τους πολίτες με φόρους και βάρη που δεν μπορεί να αντεπεξέλθει.
β) Αριστερό, ΝΑΙ το καταλαβαίνω, εσύ λες όχι και ο αριστερός καταλαβαίνει ΝΑΙ.
 γ) Κοινωνικό! Έχεις ιδέα τι θα πει κοινωνικό; Δεν είναι Κοινωνικό να παίρνεις από τους άπορους Έλληνες και να κάνεις κοινωνική πολιτική σε αλλοδαπούς, σε Ρομά και σε τεμπέληδες όπως λέει και η Ζωή Κωνσταντοπούλου!. 
δ) Ελλάδα ασφαλή! Κύριε Τσίπρα, κανένας δεν σε ενημέρωσε ότι κανένας Έλληνας δεν μπορεί να κυκλοφορεί μετά την δύση του Ηλίου στα μεγάλα Αστικά Κέντρα; Κανένας δεν σε μίλησε για καθημερινό μπαράζ ληστειών, ξύλο και εκβιασμούς σε συνταξιούχους και γέροντες;


3.- ΤΣΙΠΡΑΣ: «Με την συμφωνία των Πρεσπών η Αριστερά δεν πουλάει την Μακεδονία». Μα κανένας δεν είπε ότι την πουλάτε! Την ξεπουλάτε, την χαρίζεται και την προδίδετε, ως ένας Εθνικός Προδότης  και Μειοδότης.

4.- ΤΣΙΠΡΑΣ: «Πατριωτισμός είναι να αγαπάς την δική σου Πατρίδα
και να θυσιάζεσαι για αυτήν και όχι να μισείς άλλες Πατρίδες». Κύριε Τσίπρα η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ και τα Σκόπια είναι μια άλλη χώρα την οποίαν όχι μόνο δεν μισούμε αλλά έχουμε και φίλους εκεί. Εσύ μπέρδεψες την Πατρίδα σου!  Εάν δεν γνωρίζεις ούτε και αυτό θα σε παρακαλέσω να μάθεις πρώτα τα όρια της Ελλάδος και μη λες πλέον άλλες ανοησίες σαν αγράμματος. Κρίμα να μη γνωρίζεις ότι εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια στην Μακεδονία μιλάνε μόνον Ελληνικά! Κρίμα να λες πως είσαι Πρωθυπουργός και να μη γνωρίζεις ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι μία και ΕΛΛΗΝΙΚΉ. Εκτός κι αν θέλεις να μας πεις πως από άγνοια πρόδωσες την Μακεδονία. Κρίμα και πάλι κρίμα στους Έλληνες.

5.- ΤΣΙΠΡΑΣ: «Όλοι όσοι αντιτίθενται στην «πώληση» ή την
«προδοσία» της Μακεδονίας είναι φασίστες!»  Κύριε Τσίπρα θέλεις να πεις ότι το 75% έως και το 80% των Ελλήνων και το 92% των Μακεδόνων είναι φασίστες και ακροδεξιοί;  Μα τότε πρέπει να σε ψήφισαν φασίστες για να γίνεις Πρωθυπουργός! Εκτός και αν ο Αριστερόστροφος φασισμός δηλαδή ο δικό σας είναι καλός!
6.- ΤΣΙΠΡΑΣ: «Το ταξικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας!». Μα εάν ήταν η πλειοψηφία, γιατί τότε αποφάσισες μόνος και χωρίς την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού να προδώσεις την Μακεδονία; Κ. Τσίπρα τελικά ή είσαι πολύ μεγάλος ψεύτης ή έχεις το ακαταλόγιστο των πράξεών σου!

Κύριε Τσίπρα, μετά από όλα αυτά τα ψέματα, καταλαβαίνω απόλυτα
την θέση σου, όμως έτσι χάνεις και το λίγο, πολύ λίγο που απέμεινε, αριστερόστροφο πλεονέκτημά σου! Αν δεν αγαπάς την Πατρίδα σου, την Μακεδονία, τότε δεν θα πάψουμε να λέμε πως είσαι ένας Εθνικός μειοδότης, ένας προδότης.  Και το χειρότερο που κάνεις κ. Πρωθυπουργέ, δεν προσπαθείς να διχάσεις μόνον του Έλληνες αλλά προσπαθείς να κάνεις τους Μακεδόνες και τους Σκοπιανούς να αλληλομισούνται ενώ έχουν πολύ καλές και αγαθές σχέσεις.
Και πριν κάνουν κάποιοι αριστερόστροφοι Φασίστες, κριτική, τους λέω ότι εδώ μιλάμε μόνον για την ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΜΑΣ και όχι για άλλα θέματα.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply