Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » Η ΣΥΡΙΖΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ "ΜΑΧΗΤΗ" ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Η ιστορία της τοπικής εφημερίδας «ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» που ίδρυσε ο αείμνηστος Σταύρος Ορφανίδης είναι γνωστή σε όλους μας καθώς πρωταγωνίστησε όλα αυτά τα χρόνια στην ενημέρωση των πολιτών.
Η εφημερίδα μετά από τόσα χρόνια πετυχημένης παρουσίας στα πολιτικά και όχι μόνο, δρώμενα «μεταφέρθηκε», όπως ήταν φυσικό, και στον κυβερνοχώρο όμως εκεί …αλλάζει χρώμα καθώς το μπλε χρώμα του λογότυπου της εφημερίδας «αλληθωρίζει» προς κάτι σαν κόκκινο στις οθόνες μας.
Απεταξάμην το παρελθόν και ΣΥΡΙΖΟΠΟΙΗΣΗ είναι το μήνυμα που στέλνει το νέο χρώμα και δικαιολογημένα, καθώς ο γνωστός σε όλους μας κ. Περπερίδης Γεώργιος, βασικό στέλεχος της εφημερίδας, μετά την πετυχημένη θητεία του ως διορισμένος διοικητής κέντρου μεταναστών την διαχείριση των οποίων έχουν αναλάβει ΜΚΟ,  αποφάσισε, στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, να διεκδικήσει την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό μας.
Η ΣΥΡΙΖΟΠΟΙΗΣΗ των χρωμάτων της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας σαφώς και βοηθάει την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό μας και δίνει σαφές πλεονέκτημα έναντι των συνυποψήφιων του στον συνάδελφο κ. Περπερίδη Γεώργιο, εφόσον επιλεγεί να κοσμεί το ψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος στο Κιλκίς.
Εμείς του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην νέα του προσπάθεια και στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας καλή πορεία με τα νέα της χρώματα.  

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply