Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » "Ανάδειξέ το" Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα έρχεται την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου, η εκπομπή του Ανάδειξέ το για να κρατήσει συντροφιά και να ενημερώσει τους πιστούς τηλεθεατές της.
Η Άννα Νικολαΐδη με καλεσμένη τη γνωστή μάχιμη δικηγόρο,Θεοδώρα Παπαδάκη,μέλος της Παγκρητίου Ενώσεως του νομού Ηρακλείου και υποψήφια στις αρχαιρεσίες της Κυριακής 18 Νοεμβρίου 2018, τουκορυφαίου Πολιτιστικού Σωματείου των Κρητών, με το συνδυασμό «Παγκρήτιος Αναγέννηση», η οποία αναφέρεται στο στόχο της ανανέωσης, αναβάθμισης και ανασυγκρότησης του ιστορικού πολιτιστικού σωματείου.
Η εκπομπή συνεχίζεται με τη Ρούλα Σκουρογιάννη, που συζητά με τον Ιάσονα Πετρουτσά, Ορθοπαιδικό Χειρουργόμε ειδίκευση στη χειρουργική της ποδοκνημικής& του άκρου ποδός, για τις αιτίες που προκαλούν την αρθρίτιδα του γόνατος, τα συμπτώματα της πάθησης, τη δυνατότητα αντιμετώπισής της με συντηρητική θεραπεία στα αρχικά στάδια, την επιλογή της αρθροσκόπησης σε κάποια περιστατικά αλλά και την Ολική Αρθροπλαστική γόνατος για την αντιμετώπιση της αρθρίτιδας.
Ακολουθεί ένα δεκάλεπτο πολιτικού σχολιασμού με τον καλεσμένο της Ρούλας Σκουρογιάννη, τον πρόεδρο του κόμματος «Ελληνικό Όραμα», Αναστάσιο Τσανεκλίδη, που σχολιάζει τις πρόσφατες δηλώσειςτου Θεόδωρου Πάγκαλου για την αντιμετώπιση πολιτών που «κραδαίνουν όπλο» από την αστυνομία. Ο Α. Τσανεκλίδης αναφέρεται ακόμα στην ασφάλεια των πολιτών που διαμένουν ή κυκλοφορούν σε συγκεκριμένες περιοχές του κέντρου της Αθήνας, στις έκτακτες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. στην ατιμωρησία της ομάδας όχλησης του Ρουβίκωνα που αυτοαποκαλείται «αναρχική» αλλά και στις δυσλειτουργίες του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Τέλος, δεν παραλείπει να τονίσει για άλλη μία φορά ότι το κόμμα «Ελληνικό Όραμα»υποστηρίζει θερμά το δίκαιο των διεκδικήσεων των αντισυνταγματικών περικοπών των συντάξεων από τους δικαιούχους και προτείνει λύσεις για την απόδοση του ποσού στους συνταξιούχους.
Το ενδιαφέρον βιβλίο «Η κόρη των Καλαβρύτων», του πολύ αξιόλογου Οικονομολόγου και Λογοτέχνη, Αθανάσιου Φροντιστή, παρουσιάζεται στην εκπομπή, μέσα από τη συζήτηση που έχει η Άννα Νικολαΐδη με το συγγραφέα του βιβλίου. Μέσα από τη διήγηση του Α. Φροντιστή, αναδεικνύεται η αγωνιστικότητα των Ελλήνων της κατοχής και η μεγάλη σημασία του ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων.



Η εκπομπή κλείνει ποιητικά με την παρουσίαση του βιβλίου «Η Γλυκιά ενόρμηση του έρωτα» της συγγραφέα και ποιήτριας,ΜατίναςΔαραβάνη, όπως το παρουσιάζει η Άννα Νικολαΐδη. Το βιβλίο είναι ένα αισθαντικό ταξίδι εξερεύνησης του γητευτή Έρωτα μέσα από 52 ποιήματα της Μ. Δαραβάνη, η οποία περιεργάζεται κι επισημαίνει όλες τις επιφανείς και σκοτεινές πλευρές του κορυφαίου και μαγευτικού συναισθήματος της ανθρώπινης ύπαρξης





About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply