Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ 9.455 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Την υπαγωγή επιπλέον 9.455 αιτήσεων στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ» ενέκρινε η Επενδυτική Επιτροπή, ενώ τον επόμενο μήνα αναμένεται να δοθεί το πράσινο φως για περισσότερες αιτήσεις.
Οι δικαιούχοι μπορούν να αρχίσουν άμεσα τα έργα για την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών τους. Ο επιλέξιμος προϋπολογισμός παρεμβάσεων αντιστοιχεί σε 145.100.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 108.600.000 ευρώ αποτελούν δημόσια δαπάνη.

Στις αιτήσεις περιλαμβάνονται 5.572 οι οποίες έχουν λάβει προέγκριση δανείου από συνεργαζόμενες τράπεζες, ενώ για τις υπόλοιπες το ποσό, πέραν της επιχορήγησης, θα καλυφθεί με ίδια κεφάλαια. Σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η συντριπτική πλειονότητα των αιτήσεων αφορά τα χαμηλότερα εισοδήματα, καθώς δύο στους τρεις δικαιούχους (το 67,2%) ανήκουν στην ασθενέστερη εισοδηματική κατηγορία.

Επίσης, το 56,8% των αιτήσεων αφορά κατοικίες χαμηλής ενεργειακής κατηγορίας. Συνολικά, οι μέχρι σήμερα υπαγωγές ανέρχονται σε 37.666, καλύπτοντας περίπου το 66% του προϋπολογισμού της άμεσης ενίσχυσης του προγράμματος, που μέχρι σήμερα φτάνει τα 582.420.000 ευρώ (δημόσια δαπάνη 406.600.000 ευρώ).













https://www.dimokratianews.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply