Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » "ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΉΓΥΡΗ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΚΙΛΚΊΣ"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



   Μάγεψαν οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στο περίπτερο που έστησαν στο Κέντρο του Κιλκίς το κοινό της πόλης, με την παρουσίαση των δράσεων όλων των τμημάτων καθώς και με τη διανομή χρήσιμου πληροφοριακού υλικού. Η ανταπόκριση από τους Κιλκισιώτες ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες μας. Με τέτοιους όμως Εθελοντές όλα ξεπερνιούνται. Αυτοί που έδωσαν και κέρδισαν τη μάχη στο προσφυγικό, αυτοί που καθημερινά δίνουν με απόλυτη επιτυχία τη μάχη της στήριξης των συνανθρώπων μας, αυτοί είναι που μάγεψαν τους συμπολίτες μας με το χαμόγελό τους, με την καλοσύνη τους, με την προθυμία και γενικότερα με την Ερυθροσταυρική τους νοοτροπία. Το ΔΣ είναι υπερήφανο που έχει στις τάξεις του τέτοιους Εθελοντές και τους ευχαριστεί από βάθους καρδίας.  




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply