Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΏΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς  συμμετέχει στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς οι οποίες για το έτος 2018 έχουν τίτλο «ΠΟΛ(ε)ΙΣ» και είναι αφιερωμένες στη δυναμική των πολυδιάστατων πόλεων, μεγάλων ή μικρών, σπουδαίων ή μη παλιών ή και νέων, με τις ακόλουθες δράσεις:
       Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018, 9.30-11.00 και 11.30 -13.00 θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική δράση στον Αρχαιολογικό Χώρο του Παλατιανού με υπεύθυνη την κ. Μαρία Φαρμάκη, αρχαιολόγο. Η δράση απευθύνεται σε μαθητές/τριες της Ε΄ και ΣΤ΄τάξης Δημοτικών Σχολείων και στοχεύει στη γνωριμία των συμμετεχόντων  με την Αρχαία Πόλη στο Παλατιανό. Θα ακολουθήσει βιωματικό εργαστήριο.
         Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018και ώρα 17.00 θα γίνει περιήγηση γνωριμίας στο Βυζαντινό φρούριο του Γυναικοκάστρου από την κ. Μαγδαληνή Παρχαρίδου, αρχαιολόγο. Η δράση απευθύνεται σε ενήλικες και οικογένειες.

Οι συμμετέχοντες στη δράση παρακαλούνται να έχουν μαζί τους νερό

τηλ. επικοινωνίας για δηλώσεις συμμετοχής: 23410 22477,  2310 413415
(καθημερινές 08.00 – 15.00)


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply