Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Για μια ακόμα χρονιά οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες του Αλέξανδρου έδειξαν τις ικανότητές τους στους αγώνες των Γιαννιτσών.
Όλοι οι αθλητές του αγωνιστικού και προαγωνιστικού τμήματος τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις της διοργάνωσης, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται στον Αλέξανδρο.
Αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή ήταν μαζική, καθώς πάνω από πενήντα αθλητές, μικροί και μεγάλοι, συμμετείχαν στους αγώνες. Οι οικείοι ,αλλά και πολλοί φίλοι ακολούθησαν την αποστολή στα Γιαννιτσά.
Αξιέπαινη ήταν και η προσπάθεια των μικρότερων αθλητών, οι οποίοι αγωνίστηκαν με αποφασιστικότητα και εντυπωσίασαν, δίνοντας μια υπόσχεση και για το μέλλον.
Σύσσωμοι, η διοίκηση και οι προπονητές του κολυμβητικού τμήματος του Αλέξανδρου Κιλκίς, ευχαριστούν όλους για τη συμμετοχή τους .Πάντα στηρίζουμε τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και της διαμόρφωσης σωστών ανθρώπων και αθλητών, κάτι που αποδεικνύεται από τέτοιες διοργανώσεις.





About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply