Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΏΝ ΔΡΏΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΌΚΟΣΜΟΣ- ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Την Πέμπτη 31 Μαΐου η δομή του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος στην Ελ.Βενιζέλου 37 είχε την χαρά να καλωσορίσει  γονείς, φίλους και συγγενείς για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των παιδιών στη μουσικοκινητική και το θεατρικό παιχνίδι. Ήταν μια μέρα γεμάτη χαρά, συγκίνηση και ζεστασιά για γονείς, δασκάλους και παιδιά που ήρθαν πιο κοντά, γέλασαν, συγκινήθηκαν, αλληλεπίδρασαν. Για ακόμα μια φορά νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, για την υποστήριξη των προσπαθειών των παιδιών καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και για τον ενθουσιασμό με τον οποίο συμμετείχαν στις δράσεις της εκδήλωσης μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις μουσικοπαιδαγωγούς μας ΦεβρωνίαΤεβρεντζίδου, ΝταβίναΦλορεντίν και στον θεατροπαιδαγωγό μας Μάριο Κωνσταντίνου που συνεχώς επιβεβαιώνουν πως είναι η καλύτερη και ποιοτικότερη επιλογή για τα παιδιά μας. Όπως επανειλημμένα έχουμε αναφέρει, η μουσικοκινητική και το θεατρικό παιχνίδι εκτός από μέσα έκφρασης και ψυχαγωγίας, συμβάλλουν θετικά στην ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης των παιδιών. Επενδύουμε στην ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών και συνεχίζουμε το έργο μας με τον ίδιο ενθουσιασμό για την επόμενη σχολική χρονιά.



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply